Jártatok úgy, hogy azt hittétek elment a nyákdugó, de csak az igazinál derült ki, hogy nem is az volt?
Figyelt kérdés
Mi volt a különbség a kettő között? Mert azt olvastam, hogy általában van színe, de előfordulhat olyan is, hogy színtelen.2011. jún. 19. 09:46
1/6 anonim válasza:
Én azt hittem 36 hetesen hogy elment, pedig csak nagyobb mennyiségű folyásom volt. Szülés előtt kb 1 nappal reggel vettem észre, bocsi a hasonlatért, de nekem úgy tűnt, mint egy nagy darab véres orrváladék. Undorító volt. Pirosas rózsaszínes barnás volt, és kocsonyás.
2/6 A kérdező kommentje:
És a 36. heti is kocsonyás volt és nagy darab?
2011. jún. 19. 10:15
3/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek színes. Én bevallom, a magzatvízzel tévesztettem össze. Fájásaim voltak, azt egyszercsak egy nagyobb "adag" valami távozott és folyt. Bementünk a kórházba ahol közölték velem, hogy az csak a nyákdugó volt. Nagy volt, sok, színtelen és nyálkás. Valóban mint az "orrváladék".
4/6 A kérdező kommentje:
És mindez hányadik héten történt?
2011. jún. 21. 13:03
5/6 anonim válasza:
Volt a terhesség folyamán pár alkalommal kocsonyás állagú folyás, akkor mindig jól megijedtem. de a fájások kezdete előtt közvetlenül egy nagyobb darab jött ki, éreztem ahogy csúszik. ez az első darab átlátszó volt, majd fokozatosan jöttek még darabok, azok már picit véresek voltak. nem ijedtem meg tőle, hiszen sok mindennek utánaolvastam, tudtam, hogy ez normális.
6/6 anonim válasza:
Tojásfehérje szerű nyálka volt, és arra hittem azt, hogy kocsonyás :D (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!