Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert neznek le a hüvelyi...

Miert neznek le a hüvelyi uton valo szüles miatt?

Figyelt kérdés
Egy csomo ismerösöm programozott csaszarral szült, s leneznek, egyenesen butanak titulalnak egyesek amiert en termeszetesen szültem. A mai modern vilagba ki akar szenvedni, ez az indok. En nem nezek le senkit mindenki ugy szül ahogy szeretne, engem megis miert kell emiatt ki cikizni?
2021. szept. 8. 15:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%
Mert bennük van az hogy ők nem tudták/nem akarták megszülni és irigyek ennyi 🙂 mindenkinek alakulhat úgy hogy császár lesz, ez sok mindentöl függ, de azért az igazi szülés nem az.Ők nem préseltek ki magukból egy gyereket. Hozzáteszem én nem szülnek császárral, mert utána irtó rossz lehet.
2021. szept. 8. 16:34
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
Kb egyszerre szultem volt osztalytarsammal,es nemreg beszelgettunk a gyerekekrol. A szulesem utan ramirt,erdeklodott,en viszont meg nem erdeklodtem az overol,ugyhogy megkerdeztem. Tudtam elotte,hogy o programcsaszaros lesz. Elmondta,hogs milyen,ilyen-olyan f*sza,stb. Erre en leirtam,hogy en tulsagosan felnek egy csaszartol,meghat mivel tok jol eltem at fizikailag/lelkileg a termeszetest,nekem jo volt ugy,ahogy volt. Ennyit irtam. Erre le lettem "osanyazva", meg elkezdte nekem ajanlani,hogy legkozelebb hatha miatta programcsaszart akarok. (Hoolzzateszem,amugy sem vagyok osanya foleg ugy,hogy tapszeres a fiam. Az teny,hogy mindigis at szerettem volna elni a termeszetes szulest,es emiatt "buszke" vagyok magamra,de ez csak magammal szemben van igy. Ezt akartam,megcsinaltam,kesz. Senkit nem itelek el a szules modja miatt,hisz ki is vagyok en?
2021. szept. 8. 17:14
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Jól lepontoztak a császárosok, pedig én se vagyok ősanya, nekem is tapszeres a fiam, és hogy természetesen szültem, nem csak rajtam múlt hanem a kórházi személyzeten is, hogy nem mondták pár óra után, hogy akkor műtét. Pedig én is könyörögtem érte. De a szülés az nem egyenlő egy hasi műtéttel.
2021. szept. 8. 18:14
 14/28 anonim ***** válasza:
89%
Mert manapság ciki büszkének lenni arra, hogy megcsináltuk. Mert aki büszke rá, az megkapja, hogy ő semmi mást nem ért el az életben ezen kívül.
2021. szept. 8. 18:44
 15/28 A kérdező kommentje:

Igen sajnos ezt az ösanya jelzöt kaptam meg bar nem tudom miert. Tenyleg nem vita inditonak szantam a kerdest. Csak kivancsi vagyok mi vezerli az embereket arra a gondolatra, hogy cikinek tartjak a termeszetes szülest.

Ugyan ez amugy forditott esetbe is igaz.

Ugyan ez ervenyes a szoptatasra, aki tud szoptat aki nem az nem. Semmi esetre se neznek le senkit emiatt.

2021. szept. 8. 18:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
természetes uton szülés és császár is jo.aki lenéz az nem ért dolgokat
2021. szept. 8. 19:02
 17/28 A kérdező kommentje:
Lehet nem jo szot hasznaltam, csak ez a szöveg, hogy a mai modern vilagba minek kell kinlodni, szenvedni. Valahol lekezelönek ereztem s higyjetek el nem egy embertöl hallottam.
2021. szept. 8. 19:14
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Én nem néznélek le. Már a tolófájások alatt vittek a műtőbe, de azért úgy érzem, hogy valamicskét én is éreztem abból amit a hüvelyi úton szülő nők és hát le a kalappal. Mondtam is a szobatársamnak, hogy minden tiszteletem az övé, mert természetes úton szült. Ő meg azt mondta, hogy a császárosokat tiszteli, mert az utána következő napok elég nehezek. De most itt felvilágosítottak, hogy nekem nem megszületett a gyerekem csak kivágták belőlem...szóval lényegében nekem született gyerekem...azt hiszem 😁
2021. szept. 8. 19:21
 19/28 anonim ***** válasza:
*nem született gyerekem akart lenni. #18
2021. szept. 8. 19:22
 20/28 anonim ***** válasza:
23%
Igen, ráharaptak, gratula.
2021. szept. 8. 19:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!