Miert neznek le a hüvelyi uton valo szüles miatt?
Teljesen eltunt megszajjal,tolofajasokkal toltak a mutobe mert a babanak esett a szivhangja minden fajasnal.rajt volt a koldokzsinor a nyakan 2x plusz a hona alatt is magara tekerte.nem tudott volna megszuletni normal uton,csak ha szakad a zsinor,vagy levalik a lepeny is.na es persze nagy esellyel nem is lenne egeszseges.
4 ora alatt meglett volna,ha nem tornazza magara a zsinort.
Nem is eltem meg annyira szornyunek magat a vajudast,rosszabbra szamitottam.a csaszar utan...hat azutan minden volt,csak megkonnyebules nem.9 nap korhaz,minden venam szetdurrant a sok antibiotikumtol,es a vertol amit kaptam.osszeszedtem egy fertozest.olyan piszkos szarul voltam,hogy volt nap amikor az agybol nem birtam felkelni,es a szemem kinyitni is nehez volt.39-40 fokos lazam volt.
Koszi szepen,aki ezt valasztja annak hajra.
A masodikat is nagyon akartam normal uton.de onagysaga baromira raert.8 nap tulhordasnal inditottak,3 ujjnyi mehszajjal.dolt belem az oxi,repesztettek burkot de hiaba.par kosza fajasom volt csak.4 orat kaptam,hogy beinduljon,ha nem akkor csaszar.kikonyorogtem meg ossz 1,5 orat.de nem indult el.
A masodik csaszar utan semmi bajom nem volt,3.nap jottunk haza.
3. Gyerkoc mar programozott volt,38.heten csak ugy kikaptak,ennek hala 1 napig inkubatorban volt,legzestamogatast kapott mert nehezen tudott attalni a kinti letre.amikor az orzoben eloszor megkaptam,5-10 perc mulva az egesz gyerek full lila volt,csak nyekergett szegenyem.nem volt jol,el is vittek es egesz masnapig nem is kaptam meg.
En mindharom csaszart ezer orommel csereltem volna huvelyi szulesre.aki sajat maga keri,hogy csaszarozzak mert fel a fajdalomtol az remelem a mutet utani 1-2 oraban,amikor megy ki az erzestelenito es mennek nyomkodni a frissen mutott hasat,akkor elgondolkodik a fajdalomrol.
Én sem szeretnék természetesen úton szülni, de nem mindegy, hogy ebben az alapvetően egészségügyi kérdésben ki hogy dönt? Ezt egyszerűen sosem fogom megérteni.
Annak sincs senkinek semmi köze, hogy valaki megcsináltatja-e a térdműtétét vagy inkább más módszerrel próbál gyógyulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!