Normális az ha a szülést undorítónak tartom?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, együtt élek a párommal, 4-5 év múlva szeretnénk gyereket. Jelenleg nincs tervben, de megnéztem interneten egy videót a szülésről, nagyon rosszul lettem, csináltak gátmetszést is, tudom elméletben szép, de ahogy ömlik a vér, jön ki a baba, vágnak varrnak fuhh.. Rosszul lettem. Anyum mindig azt mondta egyszer ha gyereket akarok szüljek császárral, de arról is láttam videót, durva ahogy szétnyitják a nőnek a hasát. Egyébként a fájdalmat elég jól bírom a látvány borzaszt el mindig.2021. jún. 3. 14:01
41/46 anonim válasza:
17: a mutoben letakartak a mellkasom senki nem latta a mellem, az meg hogy alul lattak az orvosok engem nem izgatott mutet kozben. Nem en irtam valaki megelozott, de nalam is poenkodtak az orvosok hecceltek egymast jo hangulat volt. Amikor a nover mar a szobaban megnyomkodta a hasam meg "fellibbentette" a takarot abbol semmit nem lattak a szobatarsak. Egyreszt pont olyan szogben kene lenni hogy premier planba villantsak masreszt felnott nok nem fogjak bamulni a masik no micsodajat, az ember illedelmesen felrenez. Amikor elvitt a nover furdeni akkor se bamult senki. Az elso furdes utan mar ugyanugy mozogsu mint elotte csak ovatosabban. Nem kell paraztatni ilyenekkel a kerdezot meg senkit akinek mutete lesz.
42/46 anonim válasza:
Ebben mi volt a paráztatás? :D és hol írtam hogy nekem ez ciki volt? Leírtam hogy történt esetemben, ennyi.
43/46 anonim válasza:
"olvastam hogy vannak jó szakemberek meg könyvek amelyek felkészítik a kismamákat."
Ja nekem is mondtak ezt hogy jarjak pszichologushoz hogy rakeszuljek a huvelyire. Egy alkalom 15e lett volna ja es azert a szules kozeledtevel
azert heti 2 beszelgetes kell. Jajajaja... Olcsobb volt a csaszar :D tok felesleges rakeszulni 1 napra, annyira jelentektelen lesz kesobb az anyasag szempontjabol. Nekem ez kb olyan mint amikor valaki elkolt 5 milliot az eskuvojere. Egyetlen nap miatt.
44/46 anonim válasza:
Mondjuk a katetert szembeállítani a természetes szüléssel amúgy onmagaban is röhejes. És azt meg hozza se tettem, hogy engem a 33 órás vajúdás után a kitolasi szakban szinten megkatetereztek. Szoval? Hagyjuk már ezt. Ha valaki császárt akar, azt akar. És nem biztos, hogy nem neki van igaza. Mindenki döntse el. Felnott ember. Aki meg természeteset akar, annak aztan meg nem rohadt mindegy másnak a műtét után mennyire faj felállni? Sose fogom megérteni, hogy ugyan nekem mi közöm lenne hogy más hogy szul/akar szülni? 🤷🏼♀️ Nekem attól mi lesz rosszabb, ha valaki nem akarja a huvelyen kitolni a gyereket?! Vagy ha épp ott akarja?! Ezt magyarázza már el valaki. Annyit porgunk ezen a hülye szulesen meg szoptatáson, aztan meg simán tele van az ország elhízott gyerekekkel, ami viszont valós probléma. Mert valahogy csak eddig fontos a tudatosság a többségnek, hogy hogy szul meg szoptat e. Amikor az igazi strapa kezdődik, akkor már mindegy. Pedig rohadtul mindegy mind a szülés, mind a szoptatás hosszú tavon, ha utána meg jól el van cseszve az egész mozgásszegény életmóddal, elhízott gyerekekkel.
45/46 A kérdező kommentje:
Abban is van valami, mai világban ha a gyerek felnő pont nem érdeklik az emberek hogy hogyan szültél, én meg tudom érteni a programozott császáros anyukákat(szíven szerint én is efelé hajlok), de azt is megtudom érteni hogy valaki pont a császármetszéstől fél jobban,szeretné természetesen megszülni a gyermekét. Én ha egyszer gyermeket szeretnék, biztos felfogadok orvost, és adjon EDA-t.
2021. jún. 4. 04:46
46/46 anonim válasza:
HA terhes leszel meg szülni fogsz,nem fogod undorítonak találni. Normális amit irsz kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!