Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért szégyellik a nők a...

Miért szégyellik a nők a császárt?

Figyelt kérdés
Nem értem miért olyan kínos az, ha valakinek így alakul a szülés. A legfontosabb nem a baba egészsége?

2021. máj. 5. 14:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én szültem hüvelyen keresztül, sürgősségi császárral és programozott császárral is. Azt szoktam mondani, hogy legalább mindent kipróbáltam. :D Ezen túlmenőleg pont nem érdekel, melyik gyerek hogy született, szégyellenivaló meg aztán egyikben sem volt semmi.
2021. máj. 5. 16:46
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Több a császárral szült ismerősöm, mint aki természetes úton szült. Egyik sem szégyenli hisz akkor gondolom nem is tudnám, hogy szültek. De olyan van, aki nagyon rosszul élte meg.
2021. máj. 5. 19:34
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
Hat nekem baromi szar természetes szulesem volt. Nyomhatjatok itt a szöveget de en legközelebb ketté vagatom magam inkább. De hogy en ezen a rendszeren meg egy gyereket ki nem küldök az teljesen biztos. Persze szar a műtét. Nem vitatom. De azt se akarnátok ami velem volt és meg mindig nem epultem fel belőle 100%-ban. 1,5 éves a gyerek. Szoval semmit nem kell szégyellni. A lényeg, hogy jöjjön ki a gyerek és maradjon életben és egészséges legyen. A többi le van...
2021. máj. 5. 19:41
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem. A köldökzsinór nem engedte le a babát, 2x volt a nyakán. Nem tágultam. Fájásokkal esett a szívhang is szinkronban. Nem szégyellem, soha nem is gondoltam, hogy szégyellnem kellene. A gyerekem élete múlt rajta. Viszont én elismerést kaptam. Kb 3 hetes lehetett a kicsi mikor az utcán sétálva találkoztam egy ismerőssel. Beszélgettünk pár szót, kérdezte, hogy hogy szültem, mondtam császárral. Nézett nagy szemekkel, hogy és te így tudsz menni? Nem fáj?
2021. máj. 5. 20:03
 25/28 anonim ***** válasza:
59%

23

És azt ki garantálja neked, hogy a császárnak nem lesz következménye? Én is nyögöm a szülésem másfél év után is pedig hasi szülésem volt. Persze érthető hogy rossz előzmény után, nem szeretnél újra természetes szülést, de ettől még nem jobb, könnyebb, fájdalom és komplikáció mentesebb mint a császár. Mert amit meg te nyomsz az meg pont így jön le. Hogy a császár az semmi.

2021. máj. 5. 22:04
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyreszt mas anyukak masreszt az idosebb korosztaly is nyomatja. Az nem szules " csak" kiszedtek belole . Nagyanyam is mondott ilyet valakire, hat lehidaltam en is. Annyi esze volt hogy nem a szemebe mondta. Borzaszto. Azt foleg birom amikor oreg pasik okoskodnak, na ok aztan sokat szultek ..
2021. máj. 5. 22:58
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szégyellem, sőt, büszke vagyok mindhárom császáromra. Az első kettőnél hüvelyi szülésre készültem, annak is indult, mégis hirtelen kellett velünk a műtőbe rohanni életmentő műtétre mindkét alkalommal. Így a harmadik program lett. Lehet, hogy szerencsétlenül vagyok összerakva, de: az elsőnél rossz helyre szúrtak, mintha élve boncoltak volna, életem legdurvább fájdalma volt. A másodiknál a vajúdás közben szétszakadt a korábbi hegem, az is kegyetlen fájdalom volt. A harmadik után meg a regeneráció volt nagyon fájdalmas. Szval csinálja valaki utánam! Büszke vagyok arra, hogy mi mindent kibírtam a gyerekeimért.
2021. máj. 5. 23:03
 28/28 anonim ***** válasza:
54%
25 ezt nem is allitom. De ha meg egy gyereket szülök huvelyen keresztül, szinte biztos hogy életem vegeeig pelenka a pisilek. Eltört a csigolyam is és be van repedve több helyen a vegbelem is. A szemem 1,5 dioptriat romlott. Köszi bevállalom inkább a másik oldalt. Akiket en ismerek csaszarosokat, egyiknek se lett semmi extra baja, hamar felépültek. Egyszer nekem is lehet makom, ha már elsőre nem jött össze.
2021. máj. 6. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!