Miért szégyellik a nők a császárt?
"És nem mi de kinek kis picike csinos metszés van a hasán."
Nyilván nem mindenkinek, de van akinek igen. Azért, mert neked a császár volt a nehezebben viselhető, még lehet, hogy másnak meg pont a hüvelyi az. Nem mondtam, hogy ne lenne komoly hasi műtét, de azért a kettévágás igenis túlzás. Van nehéz szülés császárral is van hüvelyi úton is. Tök felesleges egymást oltogatnotok és egymásra licitálnotok, hogy kié volt a nehezebb és a rosszabb.
Na már itt is megy a jajj kinek szarabb.🤦🤦
Igen lehet a hüvelyi után is komplikáció, de a császár után nem lehet hanem garantált, hogy fáj minden mozdulat, nevetés, orrfújás, köhögés.....stb napokig. És oké lehet túlzás a ketté vágnak duma, de ez egy komoly nagy műtét. 10 réteget vágnak át majd miután megvan a baba, kiveszik a méhet hogy összevarják. Ezután újra összeraknak, varnak majd órákig nem kellhetsz fel. Ez egy komplikáció nélküli császár. Koplikáció nélküli hüvelyi szülés után már simán sétálsz, babázol mikor a császáros még tehetetlenül fekszik.
A kérdésre: Én nem szégyenlem. Büszke vagyok rá, mert nem hittem hogy kibírok ilyen fájdalmat. Viszont lelkileg megviselt és ezen még mindig dolgozok.
Nem mindenkinek kötöm az orrára mert nem szeretem a lesajnáló nézéseket meg az akkor te nem is szültél dumát
Azért mert anyukák között állandóan megy a versengés, és megvannak a "superior" paraméterek. Pl. nem hízik sokat terhesség alatt, nem lesznek striái, spontán fejen állva gát védelemmel szül, szoptat minimum két évig és a gyerek cumisüveget sem lát, mindenben tankönyv szerint fejlődik, hozzátáplálásnál nem válogat stb. Ha nem így alakul, az egy vesztes pozíció, amit szégyellni kell, hiszen minimum _részben_ az anya kudarca, mert nem tett meg mindent a szülésért, szoptatásért, gyors beszédfejlődésért, jó alvásért stb.
Magam részéről a szüléshez nem tudok hozzászólni, mert abban hipiszupi szuperanya vagyok (nem rajtam múlt), de pl szoptatni nem tudtam, és már automatikusan védekező állásba vágtam magam sokáig ha szóba került a téma, mert vagy szánakozó pillantásokat, vagy utólagos wtf jótanácsokat, de volt hogy beszólást kaptam. Persze nem mindenkitől, de valahogy sokan kényszert éreznek arra, hogy ezekre a témákra reagálni kell valamit...
Azt az ismerősödet válaszd le magadról 18#.
Inkább vakulj meg?! Egy frissen megvakukt anyával tök jól járna egy újszülött, nem?!?! Fú de felmérfelt amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!