Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért szégyellik a nők a...

Miért szégyellik a nők a császárt?

Figyelt kérdés
Nem értem miért olyan kínos az, ha valakinek így alakul a szülés. A legfontosabb nem a baba egészsége?

2021. máj. 5. 14:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem észre, hogy szégyellnék.
2021. máj. 5. 14:45
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

Sokan azért mert más anyáknak embereknek az "nem szülés"

Nos.. Nekem 4 gyerekem van ebből 1 programozott (haránt fekvésbe volt a baba, plusz nekem vese gyulladasom volt) és 1 sürgősségi 2 nap vajúdás után (koldokzsinor a nyakon és lepény elválás).

El mondanám mindenkinek aki úgy vélekedik hogy az aki szerint ez semmi mert csak úgy ki eszik a babát hogy utána lehet minden így SZŰLT anya után csinálni. Mert még a sima szülés el már pár órával jössz mész, évvel is ugyanúgy kell mindent csinálni pedig gyakorlatilag 2 lettél vágva...

Szóval semmivel de semmivel sem kevesebbek azok az Anyák Nők!!!!

Ez kB olyan mint a szoptatás kontra tápszer.

3/28 anonim ***** válasza:
100%
Császárom volt. Egy pillanatig sem szégyelltem.
 4/28 Andizsuzsi ***** válasza:
69%

"Mert még a sima szülés el már pár órával jössz mész"

Már aki. Te most pont ugyan azt csinálod, mint akik a császárt minősítik le. A hüvelyi szülésnél is történhetnek olyan dolgok, amik miatt hetekig tart a felépülés és császsáros is van, aki jön-megy napokkal a szülés után.

"gyakorlatilag 2 lettél vágva.."

Azért túlzásokba ne essél.

2021. máj. 5. 14:56
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyellem, nem ez volt a terv, de inkább vágják még fel a hasam 20-szor minthogy ott maradjon a gyerek. A PIC időszakot szerintem lelkileg jobban megszenvedtem, mint bármelyik egészséges gyereket természetesen szülő anya testileg.
2021. máj. 5. 14:56
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szégyelltem, büszke vagyok a hegemre.
2021. máj. 5. 14:57
 7/28 A kérdező kommentje:

2-es. Nekem volt műtétem, bár nem császár, de felvágtak. Alig bírtam felkelni az ágyból, ha még babám is lett volna, az lett volna a legnehezebb számomra.

Én mondjuk simán szültem, tudtam menni, de nagyon kifáradtam. Fájt egyébként nagyon a gátsebem, nyilván könnyebb volt felkelni, de emiatt kb aludni sem tudtam. :(

Szerintem mindkettőnek egy a lényege, az hogy egészséges a baba és mi is azok vagyunk

2021. máj. 5. 14:58
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Szintén császárral szültem, az utána következő 1 hét életem legfájdalmaasabbja..volt egy szobatársam, aki szintén császárral szült és ő mesélte hogy amikor egy idősebb hölgy ismerősével beszélgetett az első szüléséről, az teljesen le volt halva hogy nem simán szült, erre ő csak azt tudta felelni, hogy idézzem a szobatársam ''ja olyan béna vagyok hogy nem tudok szülni''. Talán ez lehet benne. Én egy percig sem szégyelltem és nem is bántam soha!
2021. máj. 5. 15:00
 9/28 anonim ***** válasza:
52%

Nem szégyellem, így alakult. A legfontosabb hogy a baba egészségesen megszületett.

De! Le lehet hordani mindennek, nem érzem szülésnek. Csak egy rutin műtétnek..

2021. máj. 5. 15:02
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 4es!

Nem minősítette le. Mint írtam 4bol 2 császár. A másik két gyerekem spontán hüvelyi úton született meg. Az 1 hüvelyi szülés el vermergezest kaptam és igen könnyebben mozogtam meg úgy is hogy szülés 4.nqojqn újra mutotottek altatva felvagtak a gatsebem és kitaksritottam belül is. A 2.sima szulesemnel 4,5kg gyerekem lett és mikor kinyomtqm eltort a farcsontom, de még így is jobb volt mint a császár. Szóval van viszonyítási alapom. Nem írtam sehova hogy nem lehet komplikáció.

És nem estem túlzásba mert igen is egy nagy hasi mutetrol van szó. És nem mi de kinek kis picike csinos metszés van a hasán.

2021. máj. 5. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!