Miért szégyelli a félévijét a gyerekem?
Nem, inkább édesanyád van eltévedve, sértés nélkül. Neki még a full 5-ös bizonyítvány is futottak még kategória?
Érdekes. Én esküszöm még a tévében is bemondatnám, hogy az én gyerekemnek (ha lenne) ekkora lett az átlaga, hadd tudja meg mindenki. És lesz*rnám ki mit gondol.
2-.es szövegértés!!
a gyerek mondta, hogy nem nagy szám
Hányadikos?
Sajna nem mindenhol menő tanulni.
Nálunk általánosban osztályelső voltam, és mindig volt bennem valami kettősség, egyrészt (bevallom őszintén) jó érzés volt a legjobbnak lenni, de ezzel együtt járt az örökös stréberezés, cukkolás, stb, pedig nyitott voltam, társaságkedvelő, nem volt velem semmi baj, de ezzel rengeteget piszkáltak.
Most bekerültem egy jó erős gimibe, és most, félévkor rendesen égett a képem, hogy csak 4,8 az átlagom, és nem vagyok kitűnő. Ez a közösségtől függ, hogy hol mit tartanak normálisnak. Örülök, hogy nálunk azt, ha valaki tanul.
Ha nekem lett vna ilyen az átlagom anyám kb a rádióba is bemondaná megjegyzem nekem 3,4volt szóval :) lehet hogy tényleg ciki tanulni vagy nem tudom ha nem akarja ne erőltesd
16/l
Lehet azért, ,mert erős a gimi, és sokan vannak, akik kitűnőek és nem érzi igazinak a sikert.
Én kérdeztem, hogy hányadikos, és én is úgy voltam vele, hogy 4,8, hát jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!