Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fél kettőkor kezdtőtek a...

Fél kettőkor kezdtőtek a fájásaim, egyből 5percenként jöttek és 1 percig tartanak! Mddig várjak még, mikor induljunk a kórházba? 41+2hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Szia! Végig olvastam mindent :) Szívből gratulálok!!! Az én harmadik lányom is ugyanekkorának született :)))

Sok boldogságot kívánok!

2010. aug. 17. 12:52
 52/54 anonim ***** válasza:
Gratulálok és jó babázást kivánok szoritottam nektek...
2010. aug. 17. 20:25
 53/54 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon nagy gratula nektek, és jó egészséget kívánok!!!

Szuper ezt olvasni, hogy "csak így kipottyantottad" :-) a kis Nórit, Én ma már a 40+3-ban vagyok, nagyon izgulok, mert nagy a babónk, meg nem is akar megindulni, szóval...kicsit el vagyok kenődve, de a Te leírásod alapján legalább egy pici esélyem van, hogy talán nem fog olyan irtózatosan fájni, mint itt olvassa az ember...

Minden jót! :-)

2010. aug. 17. 21:30
 54/54 anonim ***** válasza:
szívből gratulálok és jó egészséget és sok boldogságot kívánok.szép nagy baba lett.az én kislányom 3450 grammal és 50 centivel született.ma 3 hós.nem tudnál esetleg képet feltenni a piciről?enyém is hajababa.:)))
2010. aug. 17. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!