Második szülésnél hány perces fájásoknál induljunk be a korházba?
Nekünk is 15 percre van autóval és azt mondta a dokim h második szülésnél már 10 percesekkel induljunk nehogy aztán hirtelen begyorsul és otthon szülés legyen.
Én így is tettem, 2kor 10 perces fájásokkal bementünk és 4 kor már kezünkben volt a lányunk:)
Tényleg nagyon gyorsan ment:)
És az 5 perces fájásokhoz képest olyan fél órára-40 percre már meg is született.
off.
valaki állandóan kiragad a válaszaimból két szót.
utálom. napok óta ez megy egy két szót kivesz és ez úgy nem jó cimmel majd ugyanazt irják. -
on.
igen ne túl korán ne negyedórás fájásoknál 10 percesnél akkor mennék ha félórányira 5 perces tökéletes ha kezd rendszeresdni hogy 5 perces.
igy elég jó?
(Szerintem érzi az ember akkor, hogy mikor kell elindulni)
Én 10 percesekkel még simán otthon voltam, hajat mostam, lefürödtem, de kb egy óráig tartottak csak, aztán elfolyt a magzatvíz. Ha nem így lett volna, megvártam volna az 5 perceseket, nem szeretek kórházban vajúdni.
Magzatvíz elfolyás után persze bementünk a kórházba, 2 óra múlva már babáztunk :)
Nekem az elsőnél rögtön 5 percesek lettek!2 óra múlva 3 percesek és még 2 órát itthon voltunk!Viszont ahogy beértünk, másfél órára rá meglett!Az első!Szóval most én is nagyon aggódom, mikor menjünk, mert nem szeretnék itthon szülni!
De szerintem a fájás intenzitásából már fogjuk tudni! :)Remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!