5-10 perces fájásoknál indulunk a kórházba, de meddig mérjem, hogy hány percesek a fájások?
Figyelt kérdés
mondjuk egy órán át, ha rendszeresen 5 percenként jönnek akkor jó? vagy elég fél órán át nézni? vagy hogy?
köszi
2010. dec. 13. 19:48
1/10 anonim válasza:
hát ha elment a magzatvíz akkor szerintem menjetek be a kórházba ,bármikor meglehet a pici!
Gratula a babához!
könnyű szülést kívánok!
Üdvözlettel Veronika
21/N
2/10 A kérdező kommentje:
jó persze, az egyértelmű, hogyha elmegy a magzatvíz menni kell. de arra lennék kíváncsi, ha még nem ment el, de már vannak fájások...
még 3 hét amúgy és köszönöm :)
2010. dec. 13. 19:57
3/10 anonim válasza:
lehet hogy csak josló fájások!
szerintem még várj.
4/10 anonim válasza:
Nekem kb. másfél órán keresztül voltak már 5 perces fájásaim, mire elhittem, hogy tényleg szülni fogok, és a férjem unszolására elindultunk. Addig mértem őket, meg egy kád vízbe is beültem, hátha csak jóslók. :)
5/10 A kérdező kommentje:
még nem fáj semmi, jóslóim sincsenek, csak tudni szeretném előre, hogy mikor érdemes elindulni majd, nem szeretném az orvost feleslegesen berángatni.
2010. dec. 13. 22:01
6/10 anonim válasza:
Miután egyértelművé válik, hogy 5 -10 perces fájásaid vannak, akkor szerintem rögtön indulhattok.
7/10 anonim válasza:
Én is kb 1,5-2órán keresztül éreztem már a fájásokat, mikor úgy döntöttünk, hogy indulás! A jóslók nekem soha nem tartottak órákon át, és nem ilyen rendszeresen jöttek. Nálam 1órát kb 10percenkét jöttek, utána 1órán át 4-5percenként. Ekkor indultunk. Rá 2óra múlva megszületett a kislányom. Sok sikert, és könnyű szülést neked!
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. dec. 14. 11:05
9/10 anonim válasza:
Egyik szülésemnél sem volt se 10, se 5 perces fájásom.
Kapásból 3 percenként jöttek, majd fél órán belül 1 percenként. Utána burkot repesztettek, 3 percenként jöttek, de innen már pikkpakk megszültem 3 percesekkel:)
10/10 anonim válasza:
Nekem 10 percesek kb 3 óráig voltak, aztán 5 percesek kb 1 óráig, 3 percesek is kb 1 óráig, aztán irány szülni. Szerintem ha 1/2 órán keresztül jönnek a fájások, akkor lehet menni. De olyan ritka hogy valakinek tartja a "nagykönyvet " a szülési fájás. Mive kórházba feküdtem, így nekem nem volt gond, de amíg nem voltak 3 percesek nem nagyon foglalkoztak velem, azt mondták, hogy még van időm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!