Elég hogyha 5 perces fájásoknál indulunk a kórházba? Első baba.
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 17:50
1/8 anonim válasza:
Igen.Nekem anno azt mondták,hogy ha elfolyik a magzatvíz,vagy ha 5 perces fájások jönnek,akkor induljak.
2/8 anonim válasza:
igen. (bár ez attól is függ, milyen messze van a kórház, ha két óra az út, akkor azért indulj kicsit előbb)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha rendszeresek a fájások, akkor induljál, én korábban mennék, mert az ötpercesek lehetnek elég fájdalmasak, és még ki is kell csomagolnod, felveszik az adatokat, meg oda is kell érni a kórházba.
5/8 anonim válasza:
én nem indulnék el 5 perces fájásokkal.
ha már 15 perces fájásaim lennének már akkor elindulnék
nehogy a kocsiban szülj meg .. :)
6/8 anonim válasza:
én 5 perces fájásokra ébredtem kora reggel, elkészültem, bepakoltam ami még kellett, 8 körül beértünk, már tágultam, azt mondták délre gyerek lesz, na végül du 5-re lett meg
7/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy két órája rendszeresen, ugyanolyan időközönként jelentkező fájásoknál már menni kell, legyenek azok akár 15 percesek is, mert a rendszeresség már arra utal, hogy BÁRMIKOR felgyorsulhat a szülés, ad abszurdum, egy óra múlva meglehet a baba, ha szerencsés vagy!
8/8 anonim válasza:
Nálam is most lesz az első baba. 34 hetes vagyok tegnap voltam a dokimnál.Nekem azt javasolta hogy ha elfolyik a magzatvíz akkor nyugodtan pakoljak össze és induljunk ha nincs fájás akkor is, és majd ők csinálnak nekem fájásokat :) de ha vannak fájások akkor induljak ha kb 5 percenként jönnek és 40-45 mp-ig tartanak!
könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!