Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 perces fájásoknál és 2...

4 perces fájásoknál és 2 ujjnyi tágulásnál, kb. mikor lett volna meg a baba?

Figyelt kérdés
Csupán érdeklődöm, mert sürgősségi császárom lett és kíváncsi vagyok, sima szüléssel kb. mennyi idő alatt lett volna meg a pici.
2009. szept. 21. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 és fél ujjnyival mentem be,fájás nélkül tágultam ki ennyire...egyből 5 perces fájásaim lettek bő 1 órát tartott,aztán másfél órán át 2 percesek,ezután 20 perc alatt megszületett a babám.Ez összesen kb.3 óra.
2009. szept. 21. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ezt senki sem fogja még kbra se megmondani neked. nekem uszkve 7 óra volt, neked lehet hogy 37 de lehet hogy csak 2 óra lett volna.
2009. szept. 21. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy eész éjszakát végighúztam így a kórházban, 2 ujjnyira voltam nyitva és 5 perces fájásaim voltak. reggel adtak gyorsítót...
2009. szept. 21. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én így mentem be a kórházba, és 5 óra alatt meglett a babám.

Az első 40 percben kinyíltam még egy ujjnyit, a többi sokkal lassabban ment.

2009. szept. 21. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez változó. Nekem ezután fél óra sem volt. Sürgős helyzetben az is sok persze.
2009. szept. 22. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, tudom,h. erre konkrét választ nem fogok kapni, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, kinél hogyan alakult.
2009. szept. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!