Ha éjjel indulunk majd szülni, felébresszem a lányomat elköszönni tőle?
22 hónapos a kislányom. Én pár napon belül szülni fogok. Azon gondolkodtam, ha éjjel jön rám a szülés, és akkor indulunk be a kórházba a férjemmel, akkor felébresszem őt elköszönni tőle? Vagy reggel felébred, és azt látja, hogy se anya, se apa, csak a barátnőm van itt vele? A férjem lesz vele, amíg én a kórházban leszek a kistesóval, azzal nincs semmi gond. Csak addig vigyáz rá a barátnőm, amíg mi szülünk.
Csak ezen az éjszakai induláson tanakodtam...
Mi a helyes szerintetek? Ha azért ijed meg, mert ébresztem, hogy helló megyünk el, vagy ha azért ijed meg, mert reggel nem vagyunk sehol a férjemmel.
Soha nem szokott nélkülünk lenni, még nem vigyázott rá senki rajtunk kívül. A barátnőmet ismeri és szereti, de még sosem voltak kettesben.
Köszönöm, ha leírjátok nekem a tapasztalatokat.
egyik se!
legyen a barátnőddel kettesben valamelyik reggel ha megoldható és legyen nála egy ajándék hogy ezt a kistesó küldi és ő adja át
nem kelteném fel hadd aludjon és én gyerekként - két évesen - ébredtem már arra hogy más ült az ágyam szélén hát sokkoló volt olyannyira hogy a mai napig emléxem rá.. igy azt is kilőhetitek
Ha még van pár napod, akkor gyorsan állítsd rá a lányodat, hogy a barátnőd fog rá vigyázni, ha apával elmentek a kistesóért.
Így, hogy még sosem volt vele kettesben, kiszámíthatatlan, hogyan fog reagálni.
Szoktasd őket össze, legalább egy órát legyenek kettesben, különben a lányodat nagyon meg fogja viselni.
Kérd meg a barátnődet, hogy minden nap menjen, és egyre hosszabb ideig legyen vele, hogy megszokja. Akkor meg már meg lehet neki mondani, hogy ha éjjel kell menni a kistesóért, akkor a barátnő játszik vele, amíg apa visszaér.
Egy 22 hónapos gyereket nem lehet csak úgy, szó nélkül, vagy csak puszi, mentünk a kórházba felkiáltással otthagyni egy olyan valakivel, akivel még sosem volt kettesben.
A kicsiket megrémíti egy ilyen változás, ezért fokozatosan kell őket szoktatni, hogy mi történhet.
Ha még sosem volt mással, és egyszer csak se apa, se anya, az nagyon megrázó tud lenni!
Úgyhogy ha van még pár nap, akkor szoktasd őket össze.
nekem még 3 hetem van a szülésig és a "nagy" 21 hónapos én nem fogom felkelteni ha menni kell szülni, szerintem csak megzavarná én majd álmában megpuszilom és megyek...
Ő az utóbbi hetekben a vizsgálatok miatt gyakran van nélkülem meg sem kottyan neki.
Ha szülünk ő mamával lesz. Őt ismeri és szereti. Te még a szülés előtt legalább 1 délután hagyd a barátnődnél vagy otthon a barátnőddel had szokja az új helyzetet.
Köszönöm szépen a tapasztalatokat!
Azért megpróbálok inkább arra koncentrálni, hogy nappal induljon be a szülés :)
nekem 19hónapos volt a nagy fiam mikor éjjel apa bevitt szülni.én besettenkedtem,megsimogattam megpusziltam,és áthívtam hozzá az apósom.tegyem hozzá,vele sem aludt még sose.
apa csak addig volt velem,míg biztos volt,hogy bennfognak,aztán rohant haza.majd mivel indított lett végül is,így mire épp behoztak reggelit,már nem találkoztam velük,mert bekötötték az infúziót.így csak a délutáni alvás után látott.
Szia!
Az én éppen 2 éves kisfiam már mindent nagyon tud. Ha kérdezzük hova megy anya majd, mondja, hogy doktor. Miért? Bújik a baba....
Szóval szerintem még próbáld mondogatni neki, hogy el fogsz tűnni, de visszajössz majd.
Én nem akarom felébreszteni, de egy puszit majd nyomok az arcára, ha éjjel kell indulnunk.
Könnyű szülést kívánok neked.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!