Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második szülésnél tényleg...

A második szülésnél tényleg már a 15 perces fájásoknál be kell menni?

Figyelt kérdés

Az elsőnél rögtön 10 percesekkel kezdődött, de sokára lett meg a lányka.Akkor a másodiknál miért szükséges ennyivel előbb bemenni?Ki tudja mikorra lesz meg?

Most 39 hétben vagyok és nyitott a méhszáj.

2010. szept. 3. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azért, mert ki tudja, hogy mikorra lesz meg? A második babák általában hamarabb jönnek.
2010. szept. 3. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én most a 32. hétben járok, valószínűleg ráérek még. De épp a napokban beszélgettem 2 anyukával, mindkettőnek pillanatok alatt (1-2 óra az elfolyt magzatvíz, vagy az első gyenge kis fájások után) lett meg a második babája. Az egyik, ha a férje nem győzködi, hogy induljanak már, a kocsiban szült volna meg, annyival gyorsabban mentek a dolgok, mint az első babánál. Szóval gondolom ezért kell korábban indulni.
2010. szept. 3. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 napig voltak 30 percenként fájásaim, görcseim, de nagyon időszakosan jöttek, el is múltak, így nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Aztán 3.nap éjjel görcsre ébredtem, 7 percesfájásokkal.Valahogy éreztem, hogy ez már nem jósló, ezért bementünk a kórházba jó erős fájások mellett, de még mindig 7 percenként.Beértünk, a szülésznő megállapította, hogy nincs méhszáj, megrepedt a burok, rá 20 percre megvolt a babánk.Tényleg majdnem otthon szültünk, megrémülök, ha belegondolok....Most már én is mennék 15 percesekkel a kórházba.
2010. szept. 4. 09:01
 4/4 anonim válasza:
En ket perces fajasokkal mentem be, es 8 ora vajudas utan lett meg a kisbabam.
2010. szept. 6. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!