Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fél kettőkor kezdtőtek a...

Fél kettőkor kezdtőtek a fájásaim, egyből 5percenként jöttek és 1 percig tartanak! Mddig várjak még, mikor induljunk a kórházba? 41+2hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálo!:)Nagyon ügyesek voltatok.Sok boldogságot kívánok a picihez!:)2 hónapos kislány anyukája
2010. aug. 16. 15:12
 42/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét!

Köszönjük szépen a gratulációkat! :)

Nórának hívják a kislányunkat, tiszteletreméltó a jelentése. :) És nagyon illik hozzá. :D Szép nagy barna hajjal születtünk, éppen az előbb mértem meg neki, 5,2 cm hosszú. :))))))))))) Sajna nagyon fáradt vagyok, a kórházban semmit nem aludtam, talán a 2,5nap alatt 5órát. :S Szépen szopik, akkorákat nyel, hogy megijedek, nehogy megfdulladjon. :) Ez normális, hogy már most ilyen kicsinek, 3naposan ilyen mohó?

2010. aug. 16. 15:29
 43/54 anonim ***** válasza:
34%
Gratu ^^ Ügyesek voltatok;D
2010. aug. 16. 16:03
 44/54 anonim ***** válasza:

húhúúú!!! GRATULÁLOK!!!! Nagyon-nagyon-nagyon ügyes voltál!!! Biztos gyönyörű a kislányod :)))

Nyugi normális, hogy ilyen nagyokat nyel, ez azért van mert jó sok tejed van, nem fog megfulladni:)) Az én kisfiam is néha olyanokat nyelt hogy hallani lehetett :D Nagyon vigyázz a tejcsire, örülök, hogy ilyen sok van. Ne idegeskedj, pihenj sokat és egyél rendesen nehogy elapadjon, nekem sajnos korán elapadt (5 hónap után) mert sokat idegeskedtem, nem szabad!!! Pihizz amennyit tudsz a kiscsajtól:) A legjobbakat nektek! Szia

2010. aug. 16. 20:48
 45/54 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek!!!! Annyira jó volt végigolvasni a sztorit! :-)

Az én kislányom is Nóra, igaz, ő már nagy 4 éves! :-) Már kislánykoromban eldöntöttem, hogy Nóra lesz, mert az a 3-4 Nóra, akiket ismertem, mind kimondottan szép, csinos és kedves lány volt, és maga a név is gyönyörű, szerintem. Szerencsére, eddig úgy tűnik, az én Nórám is "beállt a sorba", és egészen biztos, hogy a te hajasbaba Nórád is gyönyörű nagylánnyá cseperedik majd! :-))

Boldog babázást kívánok neked!

2010. aug. 16. 23:20
 46/54 anonim ***** válasza:
70%

Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!

És mindenkinek ilyen gyors szülést kívánok!

38 hetes km

2010. aug. 17. 05:44
 47/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Már nagyon vártam mikor jelentkezel! Gratulálok a kislányodhoz! :-) Jó nagy baba lett. Az én kislányom is 4200g és 54cm volt. Még szerencse hogy beértetek. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok! :-))

2010. aug. 17. 06:26
 48/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok kedves hozzászólást, igazán aranyosak vagytok! :) A védőnőm azzal ijesztgetett, hogy 100%,hogy császározni fognak majd, mert uh-n is elég nagy babát mutattak, igaz ott 5kilóra jósolták még 2hete. :S De annyira akart jönni a drága, hogy nem lehett megállítani, aminek én nagyon örülök. Főleg annak, hogy egy ekkora babát, ilyen gyorsasággal, minden gond nélkül sikerült megszülnöm természetes úton. Igaz, hogy megvágtak, de mára már csak enyhe feszülést érzek, simán tudok ülni. 3óránként kel a szépségem, nagyon betartja az időt, sem előbb, sem később nem kel fel. :) Sírni csak a fürdetéskor sír, egyébként kis nyöszörgésekkel jelzi ha éhez. :)

Lányok sok sikert nektek is, és ilyen könnyű, gyors szülést kívánok mindenkinek! Aki pedig már babázik, annak nagyon sok boldogságot, jó egészséget! :) Én is szívesen olvasnék majd itt fórumon hasonló történetet, jó lenne veletek együtt izgulni. :) Minden jót kívánok, sziasztok!

2010. aug. 17. 07:11
 49/54 anonim ***** válasza:
Szia gratula. Sok egészséget és boldogságot. 12 hetes kismama.
2010. aug. 17. 07:41
 50/54 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Nagyon örülök, hogy minden simán ment és természetes úton születhetett meg a babád.

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és gyönyörű életet kívánok Nektek!!!!

2010. aug. 17. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!