Fél kettőkor kezdtőtek a fájásaim, egyből 5percenként jöttek és 1 percig tartanak! Mddig várjak még, mikor induljunk a kórházba? 41+2hetes vagyok!
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 14:24
31/54 anonim válasza:
Szia!Már bizti megvan a baba!Ha még sincs,akkor megy a drukk.
33/54 anonim válasza:
Majd irj már biztos babázol...
6 hós csajszi anyuja....
35/54 anonim válasza:
Nem értek még haza:)) Várjunk még 2-3 napot, akkor biztos ír ^^
37/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a jókívánságokat, augusztus 13-án ( pénteken )délután 16:45kor megszületett a kislányunk, 4400g-al és 59 cm-el :) Nagyon gyors szülésem volt, épphogy beértünk a kórházba, már 1,5percenként jöttek a fájások, nem volt idő borotválásra sem és beöntésre sem. Fájásaim nem voltak, csak enyhe menses szerüek. Azt hittem, hogy majd jobban fáj, annyi rosszat olvastam itt a fórumon, hogy milyen fájdalmas. Azt hiszem én a szerencsések közé tartozom, pedig első baba. :) A gátam sem fáj, enyhén feszül, pedig 4varratom van kívűl, belül pedig 3. Tegnap lövellt be a tejem, hála a jó égnek van bőven. :) Mindenkinek köszönök mindent, és lányok ha 5percenként jönnek a fájások, akkor indulás a kórházba!!! Mikor beértünk már 6ujjnyira nyitva voltam!! Ma jöttünk amúgy haza. :) Életem legszebb napjai vannak a hátam mögött, és legszebb napjai, hónapjai, évei várnak rám. Már most szülnék megint ha lehetne! :) Sok sikert nektek is!
2010. aug. 16. 14:03
38/54 anonim válasza:
Szia. Én vagyok a 13.-án válaszoló 34 hetes kismama. Nagyon nagy gratula és sok boldogságot jó egészséget kívánok nektek. Örülök hogy a szülés ilyen jó élményed lett, remélem én is hasonlóképp leszek majd. Akkor babázz sokat és vigyázz magatokra. Nagyon örülök hogy írtál már nagyon vártuk a fejleményeket.
39/54 anonim válasza:
Gratulálok,azt hiszem a "péntek 13"átértékelődött a szemedben! :) Nekem pont aznap volt 2 éves a "nagy" fiam! :) Szép babázós éveket nektek! 27 h.kismama
40/54 anonim válasza:
Gratulálok! :)
És mi lett a baba neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!