Nagyon félek a szüléstől! Biztatnátok picit?
Anyukám is ezzel jön....?:S De én meg a tseóm kis babák voltunk, az enyémet meg 4 kg-ra saccolta a doki, és még csak 38. hétben vagyok.
Ettől nem lettem jobban...azért kösz.
a szülés közben rossz de utánna jó dolgod van
ha a császárt választod közben lesz nem túl rossz és utánna napokig fájdalmas.
ne félj ...
Szia!
Sorstársak vagyunk, Én most szombatra vagyok kiírva, és eddig nagyon, de nagyon féltem, szinte minden nap sírtam, ha erre gondoltam, köben meg bocsizgattam a babómnak, hogy ne haragudjon rám, hogy ilyen pipogya muterja van...
De tegnap óta megszállt vmi békesség, muszáj volt lenyugodnom, különben csak rosszabb, és hosszabb lesz, mindenki azt mondja...Mjad arra figyelek, amit a szülésznő mond, mert Ő csak tudja, hogy hogy lesz gyorsabb, és könnyebb nekünk + felhívtam a dokit, mondtam neki, hogy Én mindenképp kérek EDA-t, mondta, hogy oké, mondjuk attól is félek, de mindegy, és most erre összpontosítok, hogy majd jól beadják, és tutin végigcsináljuk együtt a kiscsajjal ezt a dogot, és egy szép élmény marad majd.
Amúgy nekem is 4 kg körül saccolja a doki :-(
Minden jót neked(és nekem is:-)!
Ó, köszi utolsó:)
Azt hittem én vagyok az egyetlen nyúl a leendő anyák között:)
Mi az az eda egyébként? mire jó?
En nem feltem. Aztän ugy inditottäk be nälam infuzioval. Megcsak fäjdalomcsillapitot sem kertem, pedig baromira fäjt, de akkor valahogy ezt ugysem regiszträlod. Pikk-pakk megvolt (2ora) /persze az itt paräztatok az en szülesemre 24 ora vajudäst irnänak, mert ez volt a szülöszobän töltött brutto idöm :o), de ebböl 2 ora volt a tenyleges akcio :o) /
Tipp, ne foglalkozz azzal ha pl azt mondjäk ne kiabälj, csinäldd azt ami jol esik. En speciel viegig orditottam a 2 orät, de komolyan jot tett. A szülesznö is azt mondta, ha ettöl jobb csak nyugodtan es valoban jobb volt :o) van aki kepes kilelegezni van aki kepes mäszkälni van aki utközben elhagyja a gyereket... :o) Ne paräzz! Bent nem marad :o)))))
Utäna majd mär csak nevetsz magadon, hogy mitöl feltel. Nekem mikor megvolt az volt az elsö mondatom: Ennyi volt??? Holnap is jövök :o) Jot röhögtek bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!