Biztatnátok engem egy kicsit?
Holnap kell befeküdnöm a kórházba. Már 40+5 leszek.
33 hetesen már feküdtem benn,mert fájdogáltam. Azóta csak "rosszabb". Egyfolytában fájdogálok de nem nyílok semennyit. Tegnap megpiszkált az ügyeletes doki, hátha, meg próbáltak magzatvizet is nézni, de kivitelezhetettlen volt a vizsgálat. Annyira fájt, hogy sírva fakadtam. Nagyon szégyenlem magam miatta. Szülésznőm van. Már rettenetesen félek, hogy mi lesz az egész szüléssel. Már úgy érzem elfogyott a türelmem, 7-8 hete fájdogálok, eredmény nélkül. Ijesztgetnek, hogy nagyon nagy a baba, már rég el kellett volna induljon, valami lehet, hogy akadályozza. Azt mondta a doki holnap már úgy vizsgálnak, hogy ha kell császárra is legyen meg minden lelet. Még csak meg se fordult a fejemben, hogy engem császározni fognak. Nem azért mert kevesebbnek tarom a hüvelyi szülésnél!!!!
A másik ami annyira bánt, hogy tegnap kinn vártunk a szülőszoba előtt, és úgy ordítottak benn, hogy megfordult a fejemben, nekem nem kell gyerek:-(((((( Nagyon megijedtem. 2 évet vártunk a babánkra, és borzasztó lelki ismeret furdalásom van, hogy a félelem miatt ilyen megfordúlt a fejemben. Úgy érzem összezavarodtam, és sajnos félek, hiába próbálok küzdeni ellene.
Nem lesz semmi gond. Nyugi! Természetes, hogy mindenki fél az ismeretlentől.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod a gondolat miatt. Nem, tudod mi vár rád, még jó, hogy félsz. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, mindenki máshogy éli meg a szülést. Én úgy készültem, hogy megpróbálok nem kiabálni, ha lehet. Nekem sem fordult meg annó a fejemben, hogy császáros leszek, aztán mégis. Nem maradt rossz élmény és nem érzem magam kevesebbnek ezért. Az Ő érdeke ezt diktálta.
Nyugi! Kitartás, már nemsokára kezedben tarthatod a világ legszebb ajándékát!!!
Majd írd meg, mi volt.
Utolsó voltam:-)
Nálam is ugyanígy volt. 40+5 szültem, úgy indították, szinte semennyire nem voltam kitágulva. Ha bemész a kórházba, ott folyton vizsgálják a babát majd. Mivel van szülésznőd, lesz, aki megkönnyíti a dolgokat. A lényeg az, hogy próbálj meg ellazulni, túl leszel rajta, meglásd. A hasadra teszik a picit, és nagy szemekkel belepislog a tiedbe. Most is könnybe lábad a szemem, ha visszaemlékszem. Amúgy nem feltétlenül lesz attól fájdalmasabb, ha esetleg nagyobb baba; a méreteit én csak az utolsó tolófájásoknál éreztem.
Ha pedig néha kétkedsz, az is teljesen normális. Mindenki fél az ismeretlentől, de majd jó lesz, meglátod.
Ne aggódj,minden rendben lesz!
Mielőbbi babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!