Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretnék vizsgálat előtt egy...

Szeretnék vizsgálat előtt egy kicsit megnyugodni, bíztatnátok?

Figyelt kérdés

Október 20.-án volt utoljára menzeszem. Következő hónapban + teszt, december közepétől tünetek, stb...

Nem akartam túl hamar menni dokihoz, mert úgy sem lát konkrétat, meg ünnepek, stb, ezért január 6.-ára van időpontom. Kb. 3-4 alkalommal találtam a Wc papíron nagyon halvány rózsaszínes vagy narancssárgás nyálkás váladékot(bocsi a kifejezésért)de nagyon elenyésző mennyiséget és nagyon félek mi lehet. Akik a környezetemben már szültek azt mondták ez simán előfordulhat a tehesség első heteiben a méhlepény helyezkedése miatt, illetve a méh növekedése miatt. Borzasztó érzés bizonytalannak lenni, de nem rendel a dokim hamarabb, máshoz meg nem szívesen mennék. Szerintetek van okom aggodalomra? A másik dolog pedig az, hogy a hasam mérete simán megfelel egy 4-5 hónapos terhességnek. Ikrekre gondolok, ami nem lenne feltűnő a családban.Hát nem tudom. Egy hét múlva már biztos nyugodtabb leszek.

2010. dec. 30. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális egy kis színes váladék, amíg nem piros vér jön addig semmi okod aggodalomra. Nyugodj meg, hamarosan biztosat tudsz, dobogó szívű babát (babákat) láthatsz.
2010. dec. 30. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Szurkolok Neked, ennél többet nem tudok (nem akarok)írni. Nagyon jó esélyeid vannak, hogy minden rendben! Írd majd meg mi lett!
2010. dec. 30. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:

október 20 óta nem is voltál dokinál?én nem vártam ennyit.csináltam tesztet aug.20-án és a következő héten már én a dokinál is voltam.ő érezte hogy lakogat bennem valaki..aztán 8hetesen voltam először uh-n(ez hüvelyi volt)és onnantól kezdve jártam már a védőnőhöz és a kötelező vizsgálatokra.

A folyás biztos természetes, ez lehet hogy a beágyazódástól is lehetett.okt.20. óta eltelt két hónap és te azóta nem voltál dokinál?lassan vége az első trimeszterednek és még nincs papírod...

én a 23.hétben járok és már ekkora a pocim, és minden rendben van a babánkkal:

[link]

2010. dec. 30. 19:41
 4/10 kisnita ***** válasza:

Szia!

A váladék tényleg normális. Az hogy már 4-5 hónaposnak kinézel nem hiszem, hogy a baba növekedésétől van vagy attól, hogy ikreket vársz, bár kívánom, hogy ikreid legyenek ha szeretnéd :)

Nekem is elég "nagy" volt a hasam már az elején, de ez nem a babától van hanem attól mert fel vagy puffadva :)

6.-án mindenképpen menj el dokihoz mert lassan már menned kell a 12. heti AFP-re amire fontos pontosan érkezni mert ha előbb vagy később mész nem lesz megbízható az eredmény! Előtte még persze meg kell ismerkednek a védőnőddel aki el fog majd látni sok hasznos és haszontalan tanáccsal is :) Úgyhogy tartalmasan kezdődik az új éved :)

Nyugodj meg, nincs semmi baj, de ha lehet legközelebb ne csinálj ilyet, hogy ilyen későn lát csak orvos!

2010. dec. 30. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
ne izgulj nem lesz semmi baj...amig nem eszlelsz elenk piros friss vert addig nincs baj...nem art ha pihizel egy kicsit a napokban mert ha barmilyen verzes vagy barnazas jelentkezik a terhesseg ilyen korai szakaszaban felmerulhet a veteles lehetosege ami rengeteg esetben visszafordithato...a lenyeg hogy ne emelj ne erolkodj es pihi...a hasad azert ilyen nagy mert a beleid sem ugy dolgoznak mint "normalis" allapotban es ez csak puffadas persze azert nem zarhato ki az sem hogy ikreid lesznek...irj ha voltal dokinal
2010. dec. 30. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Huha, te aztán nem sieted el a dokit! :) Már több mint 2 hónapos vagy, pontosabban 10 hetes. Mire először mész dokihoz, már 11 hetes leszel, azért 3-4 héttel ezelőtt már bőven látott volna konkrétat.

Ne aggódj a váladék miatt, az normális, főleg, ha csak elenyésző volt. A hasad szerintem a puffadástól olyan nagy, bár akár ikrek is lehetnek. :)

Írj, majd a ha voltál dokinál, kiváncsi vagyok, hogy vagytok!

2010. dec. 30. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is simán megnyugodhatsz, tuti nincs baj, az ilyen váladékozás sokaknál előfordul.

Mondjuk én nem bírtam volna eddig ki, már 4 hetes terhesen dokinál voltam.

Az AFP-vel nem vagy elkésve, mert azt a betöltött 16. héten csinálják. A 12. heti az genetikai UH lesz.

A pocim nekem is nagyon hamar látszott, mindenki azt hittek ikrek lesznek, mert nálunk is esélyes lett volna, de csak puffadás volt.

Remélem, minden rendben lesz, majd írd meg, hogy mit mondott a doki!

Boldog babavárást!

28 hkm

2010. dec. 31. 11:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat! Aranyosak vagytok. Ma minden rendben van, nincs semmi aggasztó jel. Azért nem mentem eddig dokihoz, mert kb ma vagy tegnap volt 2 hónapja az esemény. Október 27.-én múlt el a menzeszem és utána lehetősége sem volt a drágának megfogannia. Novemberben első hetében történtek a dolgok. A dokim meg sajna nem rendelt december közepétől. Nagyon várom már, mert borzasztó lassan telik az idő, de ha egy hónappal ezelőtt mentem volna akkor nagy valószínűséggel nem mond semmi pontosat.És akkor is ilyen lassan telne az idő. Hihetetlen hogy szeptember óta mennek élesbe a dolgok, és ekkora szerecsénk van :) Míg másoknak nagyon-nagyon sokat kell várni. Ezt soha nem gondoltam volna. Azt hittem kb fél év biztos kell, ezért is csináltam 3 hét késés után tesztet. Előzőleg is késett két és fél hetet. Nem hittem el, de még mai napig is minden nap megnézem a tesztet, ami fél perc alatt két csíkos lett.:) Majd írok hogy mit mondott a doki!:) Mégegyszer köszi a bíztatásokat!
2010. dec. 31. 15:58
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap este a doki megnyugtatott, minden rendben van. A pici köszöni jól van.:) Mostmár teljesen más közérzetem van, alig vártam a tegnap estét. Most madarat lehetne fogatni velünk!

Mégegyszer köszi a kommenteket! Szép estét mindenkinek!

2011. jan. 7. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Boldog babavárást kívánok!
2011. jan. 8. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!