Pár hét múlva kell mennem a válóperes tárgyalásomra. Biztatnátok kicsit?
A férjemtől fogok válni,a kicsi babám a mostani páromtól fogant.
Nagyon félek mi lesz,ez az első tárgyalás,már most stresszellek,fenyegetőzés is volt meg veszekedés. A válásról még most sem akar hallani pedig már régen beadtam a papírokat, és azt is tudja, hogy kismama vagyok .Jó lenne ha nem jönne el a tárgyalásra, de biztos nem lesz olyan szerencsém, mert már csak azért is ott lesz, hogy láthasson.
Nem tudom,hogyan győzzem le a félelmemet,nem akarom az egész tárgyalást végig bőgni.
Adnátok tanácsot,vagy egy kis biztatást,hogyan éljem túl .A mostani párommal nagyon szeretjük egymást,és sokat támogat ebben a témában is, de ö nem jöhet velem a tárgyalásra,meg nem is szeretném.23+6 km
Csak nyugalom! Hoztál egy döntést, és most boldog vagy. Az járjon a fejedben, hogy nemsoká kiszabadulsz a rossz házasságodból, és felhőtlenül várhatod a babádat és örülhetsz az új szerelemnek! Ez mindennél fontosabb! Lehet veszekedni fog az exed de kit érdekel? AZ járjon a fejedben, hogy emiatt az ember miatt nem okozhatok rosszat a kicsikémnek, és ha sírsz, vagy kiborulsz, azt a babád is érzi! Ha folyton rá gondolsz, akkor bírni fogod. Nem lesz könnyű, de hamar túlleszel rajta!
Kitartás!
nekem szüleim váltak...apám nem volt hajlandó megjelenni a tárgyalásokon, én mindíg mentem mert már nagykorú lévén tanú is voltam meg minden...sokkal nehezebb volt így ,mert ugye egy fél kiesett...sokkal tovább tartott az egész, apám se akarta a válást...mégis meglett!!!de szörnyű volt az az időszak :(
nyugi mert ha elmegy a férjed, és ott csinál vmi botrányt v akármit azzal magát írja le, és neked lesz könyebb dolgod!mert látják h milyen...nyugi!minden rendben lesz!!!!
Egy éve külön élünk már.A törvényt amit leírtál,azt tudom
és azért is sürgetem a válást.Remélem szeptember végére rendezödik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!