33 +2napos vagyok. Kislányom még nincsen befordulva. Biztatnátok hogy nemsokára be fog vagy császár lesz?
Még van ideje, még megfordulhat. Sőt, ügyes kezű orvos a szülőszobán is rá tudja venni, hogy forduljon meg. Még ügyesebb orvos le is vezet egy faros szülést. Ne aggódj!
A császárral kapcsolatban sajnos nekem mindkettő az lett, pedig én sem szerettem volna. Olyan mint bármely más hasműtét. Igen, fáj a seb, vacak felkelni másnap reggel, de ki lehet bírni. Na, tüsszenteni viszont nagyon-nagyon-nagyon rossz hasműtét után. :)
Bizzál benne hogy befordul a babád, de készülj fel lelkileg a császárra.
Nekem 28 hetesen mondta az orvos, hogy faros babám. Egy valamiben voltam biztos, hogy nem fogom megengedni, hogy megfordítsák, vagy egyáltalán csak próbálkozzanak vele. Ha mefordul magától az jó, ha nem, akkor úgy marad.
Nem fordult meg, és a végére egyéb más komplikációk is fellépte, így császárral szültem. Az első 2 hét elég kemény, de kibírható. Én mindig arra gondoltam, hogy ez a kisfiam érdekében történt, és az Ő érdeke és az élete a legfontosabb. Nem estem kétségbe, nem lelkiztem rajta. Ha tetszik-ha nem, nekem ezt a lapot osztották.
Semmi hátrányát nem éreztem a császárnak. Kisfiam 6 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt, most lassan 10 hónapos, még napi 2x szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!