Ha választani lehetne ti melyiket választanátok császár vagy a normál szülést?
Ha lehetne választani, én akkor is a babám érdekeit tartanám szem előtt, és az utolsó pillanatig várnék és a babám állapotától tenném függővé, hogy neki melyik a jobb.
Mert az anya szempontjából szerintem egyik se sokkal jobb a másiknál.
Szerintem a természetes szülés jobb, hamarabb felépülsz belőle, mint egy császár után. Nekem is volt gátmetszésem, 4320 grammal született a babám, de én örülök, hogy nem kellett császározni, habár nem volt könnyű, de mindennél többet ért, hogy rögtön magamhoz ölelhettem a kislányomat!
Könnyű szülést kívánok Neked, és jó egészséget!
Csakis hüvelyit.
Eddig kettő volt. Egy nehéz és komplikált, meg egy könnyű.
Minden reményem, hogy a harmadik is az lesz! (májusban :o)
Én az elsőt sürgősségi császárral szültem, altatásban.
Lehet, hogy sokan kiakadnak/megköveznek, de a másodikat is császárral szülöm. Nekem semmi problémám nem volt sem a sebemmel, sem azzal, hogy nem éltem át a szülés misztériumát.
Sok nőt ismerek, aki a természetes szülése után rengeteget szenvedett a gátsebe miatt, én inkább kihagyom.
Huvelyit.
Eddig ketto volt es lesz harmadik is, de egyaltalan nem felek tole.
Valahogy mar az elso babat varva sem feltem a szulestol, sem attol hogy csaszar lehet, sem attol, hogy a huvelyi milyen lesz, nem is gondoltam ra igazan, csak pozitiv izgalom volt bennem, nagyon vartam.
Miutan rajottem, hogy milyen a huvelyi es arra, hogy szuper volt (igaz, en nagyon keveset vajudtam, a kitolas is hamar ment es gatmetszesem sem volt, se semmi egyeb gondom), azotan a masodik gyereket varva mar azon aggodtam, hogy nehogy csaszar legyen. Mert mar tudtam, hogy jo az egyik es nem akartam kiprobalni milyen a masik.
A harmadikkal is igy vagyok: ha muszaj lenne a csaszar akkor csinaljak meg, de meg a gondolataimbol is igyekszem kizarni a lehetoseget, huvelyit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!