Biztatnátok? 39 hkm (bőv. Lent)
Az első 41+0-ra született, most vagyok 39+0 a másodikkal, nem nagyon tűnik úgy, hogy igyekezne a baba. Kezdek elfáradni, nagyon erős jóslóim vannak, a derekam is fáj (hol időnként, hol folyamatosan), lépni nagyon nehezen tudok, keményedik a hasam is nagyon. Mindenki kérdezi, hogy megszültem-e már, elég fárasztó folyamatosan válaszolgatni, hogy nem...
Biztatnátok kicsit kérlek :)
Szia!
Én bíztatlak! Szerintem a napokban megszülsz:-)
Nem lehet bírni ezt a meleget nagy pocakkal... Én még csak 33 hetes múltam vasárnap, de alig bírom a hatalmas pocimat, állandóan szédülök, nincs étvágyam, fájnak a lábaim, a derekam, a hátam stb. Én is megszülnék szivesen, de még muszáj bírnom 1 hónapot.... Amúgy nekem is második baba, 2 évesem mellett nem is igazán tudok pihenni, pedig jól esne már...
Bocsi, hogy kicsit eltértem:-)
Kitartást neked, hamar túl leszel rajta:-)
Üdv!
Gondolj arra, hogy már mindjárt vége, pihenj sokat és ne vegyél tudomást a kérdezősködőkről.
Nekem még 4 napom van hátra azon kívül, hogy picit fájdogál a hasam semmi más jele nincs a szülésnek. Minden órában van valaki aki felhív és megkérdezi, hogy nem akarsz még szülni menni?Mire vársz még? A legbosszantóbb az volt amikor távolabbi rokonink itt voltak és már ők akartak bevinni a kórházba hogy az orvos indítja be a szülést mert ők most érnek rá és látni akarják a gyereket.És ezt kb. fél óránként, jah mivel én nem voltam hajlandó bemenni a kórházba az ő hülyeségük miatt még engem kezdtek el szidni, hogy milyen felelőtlen vagyok.
kedves 1.: semmi baj, én sem tudok sokat pihenni a "nagy" mellett, a meleg miatt ráadásul nem is tudunk nagyon mit csinálni :(.
kedves 2.: nekem azért ennyire nem durva :) bár van, aki annyira "okos", hogy megkérdezi, mikor szülsz? hát honnan tudjam :) "majd..." :)
Úgy teszik fel a kérdést, mintha az én hibám lenne, hogy még nincs kint a baba, holott egyáltalán nem kímélem magam... tök rossz, hogy még nekem csinálnak bűntudatot...
Abszolút megértelek. 39+4 vagyok. Már nagyon-nagyon várom. De semmi, még a legapróbb jel sem utal rá. A melegtől totál gyengének érzem magam. A kérdezősködőktől meg megőrülök. Állandóan csörög a telefonom. De a kedvencem ha valaki személyesen kérdezi meg, hogy még mindig nem szültél???? De csak a hasam ugyanakkora maradt, a gyereket meg magában hagytam otthon!!! Lehet kissé hisztis vagyok... de olyan kiakasztó már ez megy kb. 2 hete.
Tudom nem vagyok valami biztató... szóval kitartás. Eljön a mi napunk is hamarosan!
na akkor én is ittvagyok 39+1 el :)))
elsőt 40+1 re indították, most hiába homeozom, málnalevélteázok smemi:(( méhszáj nem változik, minden vizsgálat oké, hát úgy őszintén nem is hiszem hogy elindul magától
látom más is "szenved" már.
Én még azt sem tudom hogy áll a méhszáj (nem nézte még mindig a dokim), már nagyon kimerültem a folyamatos fájásokban, a meleg miatt már szédülök is, eddig nem volt ilyen gond :).
Kedves utolsó az a jó, ha 40+1 naposan indítják, nekem leghamarabb 41+1 vagy 2 naposan fogják indítani... az még több mint 2 hét ilyen fájásokkal. Ha nem fájna így a pocakom, méhszájam, derekam, akkor nem panaszkodnék, de ííígy... :)
ülj le törökülésbe a földre (ez segít a babának beilleszkedni a szülőcsatornába), simogasd a pocidat minkét kezeddel, körkörösen (ez összehúzódást idéz elő), lazítsd el a szádat (ez a méhszájat lazítja) és beszélj a babádhoz hogy ideje előbújni :)
én nem igazán hiszek ezekben, a szülésznőm mondta mikor már teljesen kivoltam, nem akartam túlhordani és már csak 2 napom volt. egész este ezt csináltam, másnap szültem :D
persze nem tudom, hogy ezért-e de ha hiszel benne, miért ne? :)
kedves utolsó, nem rossz ötlet lehet, amit írtál, nem hiszek ilyenekben (sem a homeopátiás szerekben).
Egyébként nem hinném, hogy kipróbálom, mert hogy állok fel utána? :) nekem ilyen gondjaim vannak mostanában :)
egyelőre nálam semmi változás egyébként, lányok nálatok valami készülődik már? :)
Talán ma vagy holnap beindul.Iszonyatosan meleg lesz!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!