Az anyukák mégis miért hagyják el magukat és miért hanyagolják el magukat a szülés után?
Figyelt kérdés
Nincs szükség olyan kommentekre, hogy egyesek nem hagyták el magukat, nem az a kérdés, hogy te elhagytad-e magadat, hanem akik elhagyták magukat és igénytelenek lettek, azok miért lettek olyanok?2020. júl. 18. 12:58
61/64 anonim válasza:
Utolsó, ezt meg honnan a bánatból okoskodtad ki? :D
63/64 anonim válasza:
61-es nem okoskodtam, hanem látom. Ha nem a nő megy tönkre, akkor a férfi. Magyarországon tipikusan úgy néznek ki a párok, hogyha csinos is a nő, leharcolt a férfi. Korán kopaszodik, őszül, öregszik. Egyre több pénz kell, az arcukon meg is látszik a hajtás, de nyilván nem csak az arcuk érzi meg, hanem az idegrendszerük is. Szóval érdemes megnézni, hogy a nem elhanyagolt anyuka mellett vajon milyen az apuka és a gyerek. Az elhanyagoltság meg általában nem rögtön jelentkezik, hanem évekkel utána, amikor a szülőket már bedarálták a szürke hétköznapok, óhatatlanul. A másik lényeges dolog, hogy egy nőn sokat tud dobni a smink, de egy férfin nem sok minden tud segíteni.
64/64 anonim válasza:
62-es, biztos savanyú. Én jobban szeretem a férjemet annál, minthogy papucsot csináljak belőle és szerencsére anyagilag is független vagyok, tehát nem a férjem pénztárcájából élek. Azért mert gyerekünk van, neki sem kell tönkremennie, nem csak nekem. Mert sokan természetesnek veszik, hogy a modern apa mindenben segít, csak éppen nem kap cserébe semmit. Ha már a gyerekvállalás kapcsán a nő külseje annyira számít, akkor említsük már meg a férfiakat is, mert az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!