Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mégis hol fáj pontosan a szülés?

Mégis hol fáj pontosan a szülés?

Figyelt kérdés
Amikor szülés van, akkor a hüvely fáj?

2020. júl. 18. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
A szülés egy hosszú folyamat sok minden fáj, az csak a legvége, amikor átjut a hüvelyen a méh, méhszáj, gát sokkal jobban fáj, mint a hüvely.
2020. júl. 18. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Deréktől térdik kb. minden 😁
2020. júl. 18. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom. Egy merő fájdalom volt és elsötétült közben minden. Meg nem mondom pontosan hol fájt, gondolkodni se tudtam, meg levegőt venni se.
2020. júl. 18. 11:36
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Az első szülésemkor a hasam alján kezdődött a fájdalom, majd a derekam is fájt. Kesőbb már az egész hasam, és kisugárzott a combjaimba is. A legvégén mikor már folyamatos fájásaim voltak még az orrlyukam is fájt,az egész testem.

A másodiknál csak enyhe derékfájdalmam volt, kicsi alhasi görcsökkel.

Kitolási szakaszban feszül a gát, nem egy kellemes érzés az sem.

2020. júl. 18. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudsz olyankor ezen gondolkodni hogy hol fáj, fel se fogod, én görcsben voltam tetőtől talpig, se beszélni se mozogni nem tudtam, csak arra gondoltam hogy ennek a fájásnak is vège lesz mindjárt.
2020. júl. 18. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha nő vagy és volt már vagy szokott lenni fájdalmas havi vérzésed, akkor olyan, csak annál még vagy százszor rosszabb.
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Jól hangzik. Mentem szülni.
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Nekem először eszméletlenül görcsölt a végbelem, mintha szét akarna szakadni, aztán ez a fájdalom ment át a hátamba, majd a méhembe. Annyira rossz volt, hogy beszélni se tudtam, és majdnem elhánytam magam. Szerencsére mielőtt ez megtörtént volna, megcsaszaroztak. Az egész császár felépüléssel együtt egy wellness volt a vajúdáshoz képest. (Persze nem azért csaszaroztak meg, mert fájt, de én örültem neki, pontozzatok le nyugodtan.)
2020. júl. 18. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Nekem csak a hasam alja fájt vajúdás alatt. A teteje nem. Erre mondta a szülésznő, hogy nem jók a fajasaim. Hat mondom és akkor ezzel en most mit kezdjek? 😂 csak kijött a fiam végül. A hüvely a kitolasi szaknal fajt nekem. De van aki azt mondja, azt nem is érezte.
2020. júl. 18. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Először a hasam fájt, úgy az egész. Aztán már a derekam is. A végére meg kb olyan volt mintha egy görögdinnyét próbálnál az orrlyukadon kitolni.
2020. júl. 18. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!