Mennyivel a szülés beindulása előtt éreztétek, hogy ebből lesz valami? Mit éreztetek pontosan?
Ma töltöm a 40. hetet, de semmi előjele nincs a kislány érkezésének. Jóslók már hetek óta vannak, mikor erősebbek-mikor gyengébbek. Nyákdugó, magzatvíz, semmi nem mutatkozott még eddig, sőt, se sem szállt a pocakom.
Nektek hogy indult a dolog, mennyivel előtte kezdtétek sejteni, hogy lassan indul a dolog?
Köszi a válaszokat!
Nem találkoztam nyák dugóval és csak 1x volt jóslóm. A hasam nem szállt le, főleg mert óriási volt, nem volt hova.
Visszanézve a dolgot az a leghihetetlenebb, hogy az 1 jósló közben mosolyogtam, hogy na ez az? Ez lesz a pillanat? Hát az igazi fájdalomkor egyáltalán nem mosolyogtam, mert nem hittem, hogy az lesz az. 6 órás összehúzódás után is még kételkedtem, hogy az-e az..
Nekem úgy indult, hogy lefeküdtünk aludni és 9 körül menstruációs görcseim voltak. Ritkán. Legalábbis olyannak éreztem. Eleinte nem volt semmi különös, de aztán egy idő után kényelmesebb volt sétálni közben. 2x zuhanyoztam le, de az sem mulasztotta el, így reggel 6 fele mentünk be a kórházba, hogy na ez akkor valószínűleg az. Nekem nem voltak rendszeresek a fájások, felváltva 3-5-8 percesek voltak és különböző hosszúsággal fájtak. Ha neked is fájással indul és nem rendszeres, azt figyeld, hogy óráról órára sűrűsödik-e. Nekem hajnalra minden órában 2-vel több volt mint azelőtti órában.
Délelőtt még bevásároltam,főztem. Éjfél előtt meg elöntött a magzatvíz Niagara :). Nem volt előjele.
Nekem a jóslók korán jöttek,viszonylag gyakran volt a 34. héttől talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!