Mégis hol fáj pontosan a szülés?
Figyelt kérdés
Amikor szülés van, akkor a hüvely fáj?2020. júl. 18. 11:08
11/13 anonim válasza:
Én nem szültem, csak vajúdtam, a 8-as valaszolóhoz hasonlóan nekem is császár lett a vége és inkább bevállalok még 3 császár utáni lábadozást, mint még egy vajúdást
12/13 anonim válasza:
Aki bárkit lepontozott. Árulja már el, mit lehet lepontozni egy másik nő szules közben érzett fajdalmain? De most komolyan érdekelne. Azért pontozod le, mert te nem úgy érezted, hanem máshogy? És kit érdekel? Írd le, te mit éreztél. Mindenki más. Van akinek jobban, van akinek kevésbé, van akinek itt, van akinek amott.
13/13 anonim válasza:
Minden , de tényleg minden fáj..ordítva könyörögtem ,hogy öljenek meg ,mert nem bírom..pedig rohadt magas a fájdalomküszöböm..de ilyen fájdalmat senkinek nem kívánok , 3 irányba szakadtam a gátmetszés ellenére is..a derekam két oldalt brutálisan fájt..de nekem nagyon hosszú volt a szülés..indítottak és nem tágultam , de a baba már jött volna , császárért pedig könyöröghettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!