Amikor szülés közben vizsgál az orvos pontosan mi történik? Másnak is kegyetlen fájdalommal járt?
Figyelt kérdés
Van egy fiam. A szülés élmény borzalmasra sikerült, aminek sok összetevője van. Nem is akartam emlékezni az egészre. Viszont most várom a 2.babám. Eszembe jutott, hogy jött a doki vizsgálni és úgy éreztem, hogy kiszakad minden szervem. Ti voltatok így? Mi is történik ilyenkor pontosan?2019. jún. 30. 21:47
1/18 anonim válasza:
Tágította a méhszájat... az valami iszonyatos és én mosz a 2.nál tuti szólni fogok,hogy azt nem !
2/18 anonim válasza:
Engem felvételkor az ügyeletes vizsgált, az szörnyű volt, azt hittem a torkomon nyúl ki.
Utána háromszor vizsgált a saját orvosom, meg se éreztem.
3/18 A kérdező kommentje:
Ha ciki ha nem én sikítottam tőle. A fájdalmat tűrtem, de ezt nem. Én még olyat soha életemben nem éreztem. Szerinted ér bármit, ha megkérem, hogy ezt ne?
2019. jún. 30. 21:56
4/18 anonim válasza:
Mert egy barbár vadállat, aki kézzel tágított méhszájat :(
5/18 anonim válasza:
Nem tudom azt mondják van ahol kell mert magától nem megy és akkor császár. Én elhiszem hogy ezzel segíteni akarnak de én is nyüszítettem közben
6/18 anonim válasza:
Ha ugyanannál szülsz szerintem nem veszi figyelembe
Nem mondom, hogy kellemes volt, de nem fájt különösebben a vizsgálat
7/18 anonim válasza:
Szepen kerlek lepj be a “mindent a termeszetes szulesrol” csoportba a facebookon . sok mindent meg fogsz erteni, es nem fogod engedni hogy egy ilyen dolgot megtegyen veled az orvos !
8/18 A kérdező kommentje:
Olvasgatok, hogy ilyen esetben van e bármilyen más opció? Ti mit gondoltok? 4 alkalommal csinálta meg de császár lett a vége
2019. jún. 30. 22:06
9/18 A kérdező kommentje:
Most láttam, köszönöm a válaszokat megnézem a csoportot
2019. jún. 30. 22:07
10/18 anonim válasza:
Ha az első császár volt, nagy valószínűséggel a második is az lesz. A legtöbb szülész már eleve erre készül ilyenkor, mert egy heges méhfallal nem nagyon szoktak belevágni egy sima szülésbe.
Kérdezz rá, hogy a Te orvosod mit gondol erről, hogy idejében fel tudj rá készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!