Amikor szülés közben vizsgál az orvos pontosan mi történik? Másnak is kegyetlen fájdalommal járt?
Figyelt kérdés
Van egy fiam. A szülés élmény borzalmasra sikerült, aminek sok összetevője van. Nem is akartam emlékezni az egészre. Viszont most várom a 2.babám. Eszembe jutott, hogy jött a doki vizsgálni és úgy éreztem, hogy kiszakad minden szervem. Ti voltatok így? Mi is történik ilyenkor pontosan?2019. jún. 30. 21:47
11/18 A kérdező kommentje:
Ahol én szülök ott az összes orvos a sima szülést részesíti előnyben, ha nincs más indok csak az, hogy az első császár akkor nem fognak császározni.
2019. jún. 30. 22:33
12/18 anonim válasza:
Helyedben keresnék másik orvost. Aki a megkérdezésed nélkül kézzel tágít, az akkor is fogja csinálni, ha kéred, hogy ne, max letagadja és azt mondja, hogy kényes vagy.
Szörnyű, hogy milyen orvosok praktizálnak...
13/18 anonim válasza:
Jobban fájt, mint maga a szülés bármelyik része. Azt sem tudtam mit csinál. Mondta jött megnézni a méhszájat. Mivel nem szültem még azt hittem ez tényleg ilyen fajdalmas. Jóval szülés után tudtam meg, hogy mit is történt. Könyörögtem hagyja abba nem foglalkozott vele.. 20 percenként csinálta az utolsó órákban.. Ha mégegyszer szülnék, bár nem tervezem akkor tuti szólnék, hogy azt nem és pont nem a középkorban vagyunk!!!
14/18 A kérdező kommentje:
Ciki, de tényleg én is minden alkalommal megkérdeztem, hogy ezt muszáj? Én ezt nem bírom utána csak ordítottam meg sikítottam. Sztem soha nem fogom elfelejteni. De hiába csinálta megállt a tudomány nem tágultam. Én is gondoltam egy orvos váltásra, de még nem döntöttem el, hogy ki legyen így a terhesség megállapításra mentem a kórházba. Konkrétan emlékezett rám, mert köszönt és megjegyezte, hogy ezzel a terhességgel még nem találkoztunk. Így most már egy kicsit cikinek éreztem máshoz menni. De erősen gondolkozok, hogy mi legyen.
2019. júl. 1. 20:45
15/18 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy csak megvizsgálnak, de iszonyatosan fájt. Óránként nézték a méhszájam és többen is, köztük szülésznők. Sikítottam annyira fájt. Akkor ezek szerint tágítottak?😮 Bennem ez nem tudatosult. Császár lett a vége. A második szülésem programcsászár volt az előző miatt. Ha lehet ilyet mondani, még az első felkelés sem fájt annyira, mint amit az első szülésnél csináltak velem.
16/18 anonim válasza:
Ja és az egyik szülésznő még el is panaszolta magát az orvosomnak, hogy sikoltozok egy egyszerű fájdalom mentes vizsgálattól, ő így nem tud megvizsgálni.
17/18 A kérdező kommentje:
Ugyan ezen mentem keresztül én is. A program császár a te döntésed volt, vagy az orvosé?
2019. júl. 3. 11:57
18/18 anonim válasza:
Az orvosé, a hegem miatt. Azt mondta, ha a kiírt császár előtt megindul a szülés, akkor megpróbálhatom megszülni, de nem adhat oxitocint. Nagyon el volt vékonyodva a hegem. Szép élmény volt, nem bánom, hogy így alakult. Több gyereket nem szeretnénk, így le is zárult ez a fejezet az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!