Az anyukák mégis miért hagyják el magukat és miért hanyagolják el magukat a szülés után?
52!
Ha téged nem érdekel más ember velemenye rolad, akkor nyilvan nem zavar az se, ha igénytelennek tart, ergo érthetetlen, miért vagy ennél a kerdesnel
Mert szabadság van. És addig idegesítelek, amíg akarlak :D
Mert hagyod. :D De legalább a mai nevetésadag megvan. Te meg feszülj rá nyugodtan, de legalább a hajad fésüld át közben, nehogy rosszul álljon és meglássa valaki!
Én csak egy ember ismerek, aki gyerekek előtt magára nagyon adó, csinos tip-top nő volt, aztán gyerekek után eléggé elhanyagolta magát. Ott az volt az ok szerintem, hogy 3 gyereket szült kis korkülönbséggel, a férje pedig a negyedik gyereke, akit ugyanúgy ki "kell" szolgálnia, mint a gyerekeit. Nincs semmilyen segítsége, semmennyi időt nem szán önmagára. A többi anyuka, akiket ismerek, gyerek után max 1-másfél évvel közel ugyanúgy néz ki, mint előtte. Aki "igényes" volt, az maradt, aki meg nem, az gyerek után sem lett az. (Azért az idézőjel, mert kinek mi az igényes ugye, nekem az ápoltság és rendben lévő, tiszta öltözék már az.)
Nekem 2 kisgyerekem van másfél év korkülönbséggel, a második elég nehéz baba volt, és most sem sokkal könnyebb (1 éves lesz a kicsi), de kB. úgy nézek ki, úgy öltözködök, mint gyerekek előtt. Nekem bele tud férni a körmös, fodrász, kozmetikus, 3 hetente fel napom megy el erre, és az edzést is meg tudom oldani. A férjemnek jó a beosztása, ugyanúgy teljes értékű szülő, mint én, és az anyósom is majdnem mindig elérhető, ha esetleg szükséges lenne. Van, aki nem annyira szerencsés, mint én, eszembe se jutna emiatt lenézni más anyukát. Szerintem felesleges azon vitatkozni, mi az igényesség, mert mindenkinek teljesen más. Ha neki, és a párjának megfelel, senkinek semmi köze hozzá.
30-asnál a pont. Egy csomó tok jó anyukát ismerek, aki 40+os meg egy csomó elhízott igénytelent, akinek nincs is gyereke. Ez nem gyerek kérdése. Hanem, hogy ki mennyire igényes alapból és igen, a depresszió is bejátszhat. Amíg az ember fiatal addig meg könnyebb jól kinézni. 30 fölött akar van gyerek, akar nincs, aki nem tesz magáért semmit, az lepukkan (egészséges étkezés, testedzés, akar fodrász, mert nem mindenkinek van szuper haja, ami jól néz ki ha csak nő stb stb stb)
A terhesseg alatt nem kell elhízni. Aki nem zabál az 99%-ban nem hízik el. Az egy 1% peches hormonprobléma. De ha valaki el is hízik, pl kolléganőm, utána le is lehet ám fogyni. Ő is 30 kg-t szedett fel majd fogyott le. Nekem ehhez nem lenne lelki erőm, ezért egyszerűbbnek láttam nem meghizni így 9 kg-t hiztam összesen terhesen. Nem eheztem csak normálisan ettem és nem nassoltam. Egyáltalán.
Szoval abszolút nem gyerek függő. A pasik nem is szülnek aztan hány igénytelen 35-40 es van az utcákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!