Császár szülés esetén, az apuka kapja az aranyórát?
Nagyon jó eséllyel császár lesz, mondjuk ezt legjobb lenne az orvostól megkérdezni. De kíváncsi vagyok a tapasztalatok mik ezzel kapcsolatban, ilyenkor az apuka kapja meg arra az 1-2 órácskára?
F
Kórháztól függ többnyire.
Érdemes szülésznővel/orvossal egyeztetni.
Első császárnál a férjemnek adták és az ő mellkasán volt addig, míg én kikerültem a szobába és oda pár órával a műtét után jöttek be babával együtt.
Második császár után a műtét során a kiemelést követően az apjának adták, és mikor engem kitoltak a műtőből, akkor rögtön megkaptam a babát és a férjem is velünk maradt, míg az érzéstelenítő hatása kiment.
Első lányunknál kiemelés után férjemmel volt, majd mikor kitoltak a műtőből csak 5 percre kaptam meg majd másik város PIC osztályára szállították.
Második lányunknál 2 órás műtétem volt (súlyos összenővések miatt) addig férjemmel volt majd ahogy kitoltak megkaptam és együtt voltunk.
Decemberben érkezik a 3. program császárral. Majd meglátjuk hogyan alakul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!