Szülés után egy héttel ez a fajta vérzés normális ?
Képet az nézze meg akinek van idegrendszere- gyomra.
Megijedtem kicsit most ..
Szülés után varrtak kívül belül,
Belül volt hematoma és szülés közben gyermek válla is csinált pár sebet amit varrni kellett..
Első babanal nem emlékszem hogy lett volna ilyen furcsa nagy kocsonyás alvást ver de van benne ilyen mint a hús darab ..
Nőgyógyász szabin van meg 2 nap, védőnő szinten háziorvos szinten..
Szerintem az orvos látott már rosszabbat is. De ha akarnám se tudnám mutatni.
Illetve ha nem lett volna hematoma műtétem közben (erzestelenito nélkül)
És egyéb belső sebem akkor nyilván nem aggódnék:)
De hát ez tök normális! Menstruációd nem szokott néha ilyen lenni?
Minden rendben van nyugi, szülés után nem csak folyékony "vér" ürül, hanem szövetdarabok a méh felszínéről stb. Normális amit látsz.
Ez még belefér. Nekem szénfekete darabok jöttek, én is befostam tőle, és megmutattam az orvosnak még a kórházban, és ő mondta, hogy amíg ilyen kicsi (nekem a tiednél nagyobb volt) és csak pár darab, addig nincs baj. Golflabda méretű daraboknál már ellenőriznek újra. Szóval tuti, hogy az orvosok már láttak ilyet, mert nálam a szemük se rebbent ezen, pedig én is szégyenlősen álltam, hogy bocs az undorító kérdésért.
Lényeg: ne izgulj, ez normális.
5
Menzesz alatt és első szülésnél is simán csak ver illetve alvadt vérrel találkoztam .. de ilyen halistennek meg sose. De akkor normális ez a lényeg. Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!