Szülés után 3 héttel egy 10 centis szövetdarab jött ki belőlem. Ez normális?
Nem szövetdarab valószínűleg. Én is azt hittem,hívtam a dokit. Tenyérnyi volt. Alvadt vér. Én is úgy görcsöltem tőle,hogy a sírás rám jött..
Semmi kóros, azt mondta a dokim.
Meg tudtam fogni és fel tudtam emelni. Akkor is lehet alvadt vér? Remélem tényleg az.
Nem szúrok vérhigítót, nekem természetes szülés volt.
Igen,pont ugyan olyan volt nekem is. Hívd fel a dokit,hogy megnyugodj,de alvadt vér volt.
(Nem vágták még csirkét,ugye? Az alvadt vér még szeletelhető is. Megfogható,stb).
Belőlem egy olyan darab esett ki természetes szülés után pár héttel, mint egy jó nagy csirkemáj :)
Doki szerint normális, alvadt vér, nyugi, szerintem biztos nálad is az volt.
Ja, és nálam pont gondok voltak, miután nagy nehezen megúsztam a császárt, majdnem azért kellett megműteni, mert nem akart leválni a lepény. Sehogy se tudtam megszülni, úgy cincàlták ki belőlem ketten kézzel, be is szakadt, küret kellett, utána meg plusz vizsgàlatok, hogy nem maradt-e bennem egy pici darab.
Azzal nyugtattak, hogy hamar érezni fogom, ha mégis benn marad valami, mert akkor nagy gáz lesz. Szóval hetek múlva már ezek alapján tuti nem lehet lepény, mert ha eddig benned maradt volna, akkor már rég kórházban lennél (jobb esetben) más panaszok miatt.
7es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!