Szövetdarab, vagy alvadt vér és erős görcsölés normális 1 héttel missed ab után?
Lehet, hogy felgyűlt a vér a méhedben, mert még nem volt tökéletesen összehúzódva, és amíg ez ki nem lökődött, addig nem is tudott összehúzódni. Ettől lehetett a görcsölés is. Lehet, hogy épp ez az imént távozó valami oldja meg a problémát.
Nekem ugyanez volt egyébként, és miután távozott belőlem (bár nekem határozottan kocsonyás alvadtvércsomó volt), elmúlt a vérzésem szépen.
Én felhívtam a dokimat, mikor inkább erősödött a vérzés (nekem is majdnem elmúlt, majd erősődött), behívott ultrahangra, látott valami folyadékfelgyülemlést, és hogy nem zárult össze teljesen a méhem, végülis másnapra behívott, hogy meg kell ismételni a műtétet. Másnap reggelre távozott a "kocsonya", műtét előtt még megnéztek, akkor már normális volt a méhem, úgyhogy nem lett második műtét és utána múlt el a vérzésem.
Szóval: szerintem hívd fel a dokid, vagy ha nincs privát orvosod, akkor menj be a nőgyógyászati ambulanciára, hogy valami nincs rendben.
Isten ments, hogy riogassalak, de olyan esetet is átéltem közvetve, mikor én vittem be ismerősömet az ügyeletre, mert erősen vérzett pár nappal a műtét után, neki konkrétan egy gézdarabot talált az ügyeletes orvos a méhében.
Összességében azt tudom tehát mondani, hogy menj orvoshoz, és ne hagyd magad lerázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!