Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az anyukák mégis miért hagyják...

Az anyukák mégis miért hagyják el magukat és miért hanyagolják el magukat a szülés után?

Figyelt kérdés
Nincs szükség olyan kommentekre, hogy egyesek nem hagyták el magukat, nem az a kérdés, hogy te elhagytad-e magadat, hanem akik elhagyták magukat és igénytelenek lettek, azok miért lettek olyanok?
2020. júl. 18. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
43%

Na de lássuk a listad;

"első, hogy a gyerekeimnek mindene rendben legyen" - ez kb bármit jelenthet onnantól, hogy el vannak látva egészen a fényesre nyalintott popsiig. Az első nyilván fontos, a második nem.

"- ezt követik a férjeim igényei, vágyai" - A férjed fogyatékos, hogy nem tud magáról gondoskodni ?

"- ezt a munkám, mert ebből (is) élünk" - Nyilvánvalóan lényeges

"- és a lakás, háztartás is fontos, mert azt se csinálja meg nekem más" - Ezek szerint a férj valóban fogyatékos.

2020. júl. 18. 15:39
 22/64 anonim ***** válasza:
16%

Az megvan, ugye, hogy nem én vagyok a kérdező?

Hol látod, hogy "Ez az értékrendem, érdekel a véleményetek róla?"

Ezek szerint pont leszarom a véleményed! A férjem meg nem fogyatékos, ne magadból indulj ki!

2020. júl. 18. 15:40
 23/64 anonim ***** válasza:
83%
A válasz a kerdesre: többnyire azért, amit az előttem szóló leirt. A gyerek a világ közepe, utána a férj, aztán a háztartás és csak a legvégén jön saját maga. Minden más fontosabb, aztán csodálkozik hogy nem boldog.
2020. júl. 18. 15:42
 24/64 anonim ***** válasza:
71%
Az en ferjem nem fogyatékos, ő el tudja latni magat es nem nekem kell a háztartást sem egyedül vezetni, hiszen együtt élünk, egy család vagyunk, együtt végezzük a házimunkát is. Tudom, meglépő neked.
2020. júl. 18. 15:43
 25/64 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egyértelműen depresszió. Aki szülés előtt igényes volt magára, egy ovis gyerek mellett meg nem az, ott sosem időhiány van, hanem lelki gondok. Nekem gyerek előtt is volt időszak hogy elhagytam magam, utána is.. persze biztos olyan is van aki úgy gondolja hogy már megvan a férj és a gyerek, és elkényelmesedik.
2020. júl. 18. 16:08
 26/64 anonim ***** válasza:
6%
21es neked sincs gyereked az fix, így könnyű okoskodni..
2020. júl. 18. 16:11
 27/64 anonim ***** válasza:
19%

Én sem értem. Nekem is van egy ismerősöm akit már úgy ismertem meg hogy anya volt és egy gombóc. Kb. 15 kiló súlyfelesleg vagy 30. Egyszer amikor náluk voltunk egy szőke, vékony szemüveges csaj képén kérdeztük hogy ki ez? És ő volt.

Én nem tudnék a tükörbe nézni ha úgy néznék ki... Szerintem akaraterő hiánya. Depresszió.

2020. júl. 18. 16:21
 28/64 anonim ***** válasza:
14%
Megválaszoltad magad is: mert igénytelenek!
2020. júl. 18. 16:50
 29/64 anonim ***** válasza:
89%
Hú az ilyen 8as mártír anyáktoĺ mentsem meg a jó ég... az ilyen telepszik majd rá a felnőtt gyerekeire és hangoztatja hogy "én mindent megtettem érterek"
2020. júl. 18. 16:53
 30/64 anonim ***** válasza:
83%
40 éves vagyok,bismerőseim fele nem szült, a sógornőm se. Abtöbbség elhízott, én például 2 gyerek mellett nem, mondjuk figyelnem kell az étkezésre, mert cukros vagyok. Úgyhogy ez szerintem nem gyerekszülés kérdése, mert elvileg akkor a gyerektelen ismerősöknek bomba formában kellene lenni, hát nincsenek.
2020. júl. 18. 17:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!