Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az anyukák mégis miért hagyják...

Az anyukák mégis miért hagyják el magukat és miért hanyagolják el magukat a szülés után?

Figyelt kérdés
Nincs szükség olyan kommentekre, hogy egyesek nem hagyták el magukat, nem az a kérdés, hogy te elhagytad-e magadat, hanem akik elhagyták magukat és igénytelenek lettek, azok miért lettek olyanok?
2020. júl. 18. 12:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
12%

Akik szülés után úgy néznek ki ahogy, azok eleve nem voltak igényesek.

Most már a munkahelyre sem kell a minimális igényesség, így az alap higiéniára sem fordítanak időt.

Szerintem látszik az, amikor valakinek nem volt ideje\kedve\energiája magára vagy eleve nem is érdekli.

2020. júl. 18. 14:08
 12/64 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egyszerűen nem volt se időm, se energiám olyanokat főzni, mint előtte, a rendelés meg nem jött be.
2020. júl. 18. 14:09
 13/64 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem pontosítottam!

3-4 éve szült vagy több éve szült nőkre gondolok. Nyilván, kinek lenne ereje meg kedve edzeni egy baba mellett, ezt én is tudom. Akiknek már nagyobb gyereke van, azokhoz szólt a kérdes, bocsi.

2020. júl. 18. 14:16
 14/64 anonim ***** válasza:
29%
11 amúgy ez igaz. Látszik, hogy valaki éppen nem mosott hajat de feldobott egy balerina pontyot száraz sampon al, ami 30 mp, vagy igénytelenül lóg a zsíros, lenott haja. De tény, hogy sajnos a szules utáni depresszió okozhat ilyen leszarom életérzést. Az is igaz, hogy aki szules előtt jól nézett ki, az 99%-ban utána is hamar összeszedi magat. Mem plusz 5 kilotol sem lesz amúgy se valaki igénytelen.
2020. júl. 18. 14:16
 15/64 anonim ***** válasza:
87%
En azt nem ertem, h miert erdekel, ki mennyire igenytelen?Az igenytelenseg is egy baromi szubjektiv fogalom. Pl. hetvegen talalkoztam egy ismerosommel, akinek szoros volt a honalja. Na bumm, pont nem erdekel. Lattam, h az, konstataltam, h en nem hagynam igy, de ettol nem gondolok rola semmi rosszat. Vagy pl. a nem szedett es formazott szemoldok. Nekem ez nem igenytelenseg, en is kiszedem a kosza szalakat, de kb. ennyi, nem pepecselek vele napi 5-10 percet, h szalankent allitgassam. De pl. engem a megkopott koromlakk rendkivul taszit, igy nem is festem a kormomet, mert naponta, ketnaponta nem tudnam ujrakenni. Mas szerint a mukorom az igenyes, ami 2 het utan mar csunyan no le, nekem meg ez nem tetszik.
2020. júl. 18. 14:35
 16/64 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, milyen választ vársz? Nyilván nem érdekelnek az okok, mert akkor értenéd, amiket eddig írtak az anyukák. Hát akkor fúúúj, mind igénytelen, ronda, elhízott, zsíros hajú, úgy kell nekik! Ezt akartad hallani?

Mert szerintem attól, hogy egy gyerek 3 éves lett, nem lett vele kevesebb a meló, csak több. Akinek meg nincs ideje, vagy nem a saját puccossága a top1 teendő a héten, az már rossz ember?

Azt hiszem a felszínességnek külön fokozatai vannak, és amikor a saját külsőddel már meg vagy elégedve, akkor elkezdesz foglalkozni másokéval és megszólni őket, mert számukra tök lényegtelen, ami számodra a legfontosabb, hogy csinos legyél. Én inkább nézem, ahogy szuszog a gyerekem este ahelyett, hogy leadjam a felesleges kilóimat és körmöt lakkozzak. Igénytelen vagyok? Vállalom! Elhízott, nézőpontod szerint igénytelen, mosolygós, boldog feleség és anya vagyok!

2020. júl. 18. 15:02
 17/64 anonim ***** válasza:
43%

"A saját fontossági sorrendemben sokadik helyen állok..."

Elég baj. Az első helyen kell hogy állj.

2020. júl. 18. 15:31
 18/64 anonim ***** válasza:
42%
Köszi, utolsó! Akkor holnap nem főzök, a gyerekeket nem látom el, a férjemmel nem beszélek, hanem lelépek és hagyok mindent a francba, elmegyek szolizni :DDDDDDDDDD Ez mekkora gáz.
2020. júl. 18. 15:32
 19/64 anonim ***** válasza:
68%

18!

Hja, ha idióta vagy, arról nem tehetek.... Az, hogy magának első az ember, nem azt jelenti, hogy xarik minden másra. Csak boldog ember tud mást boldoggá tenni, a boldogtalan nem. Főzni épp nem kozelezo ám, ha utálod, a gyerek ellátása mellett magadra is szakíthatsz időt, a férjeddel nem csak beszelhetsz, hanem megbeszélhetsz is.

2020. júl. 18. 15:36
 20/64 anonim ***** válasza:
21%
Köszi a házassági tanácsadást, bár kérte a franc! :) Válaszoltam a kérdésre. Ahogy te nem, mert azzal vagy elfoglalva, hogy nem értesz egyet az én értékrendemmel, de ez nem az én problémám, hanem a tiéd. Remélem, ez leesett.
2020. júl. 18. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!