Az anyukák mégis miért hagyják el magukat és miért hanyagolják el magukat a szülés után?
Akik szülés után úgy néznek ki ahogy, azok eleve nem voltak igényesek.
Most már a munkahelyre sem kell a minimális igényesség, így az alap higiéniára sem fordítanak időt.
Szerintem látszik az, amikor valakinek nem volt ideje\kedve\energiája magára vagy eleve nem is érdekli.
Bocsi, nem pontosítottam!
3-4 éve szült vagy több éve szült nőkre gondolok. Nyilván, kinek lenne ereje meg kedve edzeni egy baba mellett, ezt én is tudom. Akiknek már nagyobb gyereke van, azokhoz szólt a kérdes, bocsi.
Nem tudom, milyen választ vársz? Nyilván nem érdekelnek az okok, mert akkor értenéd, amiket eddig írtak az anyukák. Hát akkor fúúúj, mind igénytelen, ronda, elhízott, zsíros hajú, úgy kell nekik! Ezt akartad hallani?
Mert szerintem attól, hogy egy gyerek 3 éves lett, nem lett vele kevesebb a meló, csak több. Akinek meg nincs ideje, vagy nem a saját puccossága a top1 teendő a héten, az már rossz ember?
Azt hiszem a felszínességnek külön fokozatai vannak, és amikor a saját külsőddel már meg vagy elégedve, akkor elkezdesz foglalkozni másokéval és megszólni őket, mert számukra tök lényegtelen, ami számodra a legfontosabb, hogy csinos legyél. Én inkább nézem, ahogy szuszog a gyerekem este ahelyett, hogy leadjam a felesleges kilóimat és körmöt lakkozzak. Igénytelen vagyok? Vállalom! Elhízott, nézőpontod szerint igénytelen, mosolygós, boldog feleség és anya vagyok!
"A saját fontossági sorrendemben sokadik helyen állok..."
Elég baj. Az első helyen kell hogy állj.
18!
Hja, ha idióta vagy, arról nem tehetek.... Az, hogy magának első az ember, nem azt jelenti, hogy xarik minden másra. Csak boldog ember tud mást boldoggá tenni, a boldogtalan nem. Főzni épp nem kozelezo ám, ha utálod, a gyerek ellátása mellett magadra is szakíthatsz időt, a férjeddel nem csak beszelhetsz, hanem megbeszélhetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!