Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok mesélni a szülés...

Tudnátok mesélni a szülés előtti 1-2 napról?

Figyelt kérdés

Volt étvágyatok aznap? Mennyit mozgott a baba? Voltak jóslók vagy a semmiből jöttek a fájások/magzatvíz?

Esetleg voltatok dokinál azokban a napokban és mondta hogy közel a szülés vagy épp az ellenkezője?

Tudom, hogy mindenkinél más lehet, de szívesen olvasnék erről.

Köszönöm.

#Szülés előtti napok
2020. máj. 31. 21:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1.nel sima szombat este volt, aztan jott egy pukkanas es elkezdett folyni a magzatviz, semmi elojele nem volt, teljesen varatlanul ert.

2.nal reggel elvittem a lanyomat a csaladi napkozibe, majd leultem vegre enni, pukkanas,a hasam megremegett mint amikor egy vizzel teli lufiba tut szurnak, magzatviz elkezdett folyni.

Masodikkal annyi elojel volt hogy mar 3x voltam elotte kezi tagitason a dokinal, talan elotte nap is es nem igazan ereztem komfortosan magam, hisz fajt mar mindenhol.

2020. jún. 1. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!