Tudnátok mesélni a szülés előtti 1-2 napról?
Volt étvágyatok aznap? Mennyit mozgott a baba? Voltak jóslók vagy a semmiből jöttek a fájások/magzatvíz?
Esetleg voltatok dokinál azokban a napokban és mondta hogy közel a szülés vagy épp az ellenkezője?
Tudom, hogy mindenkinél más lehet, de szívesen olvasnék erről.
Köszönöm.
Az elsőnél az ég világon semmi nem utalt arra, hogy szülnék, csak elkezdett szivárogni a mvíz.
A másodiknál a 37. héten azt mondta az orvos, hogy úgy állunk hogy akár burkot is repeszthetne, lehet, hogy még aznap találkozunk - Ehhez képest végül indítani kellett
A fiammal hétfői ctg után a dokim egy ujjnyi méhszájat talált. Később árluták el a szülésznőmmel, hogy azt gondolták még aznap este visszamegyünk, akkor voltam 39+6 napos. Szerdán találkoztunk újra nst-n, addig voltak jóslók, kicsit barnázgattam, darabokban elment a nyákdugó is, de ugyanúgy éltem az életem mint előtte , semmi komoly nem volt. Sőt az nst se jelzett semmit. Újabb vizsgálat és már 2 ujjnyi volt a mszáj. Megkérdezte a dokim akarok e szülni aznap, igent mondtam. Mire felértem a kocsitól a cuccaimmal elfolyt a magzatvíz szóval burkot se kellett repesztenie. Ez volt de 9-kor, fél3-ra lett meg a fiam.
Most kerek 39 hetes vagyok, 3 hete egy ujjnyi méhszájjal (vagyis remélem azóta kicsit több) sokat jóslózok, de inkább csak frontokra és annyira se komolyak, hogy az órára ránézzek közben. Hasmenés napok óta van, étvágytalanság is, de ennyi. Nst-k megint nem mutatnak semmit, sőt.
Elsőnél term.túllépés miatt már a kórházban voltam. Reggel nst, délelőtt uh, zárt méhszáj, mostanában nem szülök. Délután 3kor pedig a semmiből elkezdődtek a fájások, egyből 5-7 percesekkel.
Másodiknál is betöltöttem már a 40.hetet, délelőtt nst, totál lapos, méhszáj teljesen zárt, baba is még magasan. Dokimmal megbeszéltük, hogy délután találkozunk a kórházban és indít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!