Hogy tud egy anyuka aki szerencsés 1-1,5-2, fél óra alatt megszülni korházba érkezéstől számolva, ez miktől függ?
3-as vagyok
Azóta megszültem😅
25 perccel a kórház területére érkezés után , és 15 perccel a szülészetre érkezés után a kezemben volt a fiam..
És felületi sérülésem volt.
3 h volt össz-vissz a szülés..kórházba későn indultunk
Tesóm sem siette el anno a kórházba menetelt. Kórházba érkezéstől fél óra múlva megszült. Én is kinyíltam 2 ujjnyira fájdalom nélkül. A doki megvizsgált 38 hetesen, kérdezte is, hogy nem éreztem fájdalmat? Addig nem, de a vizsgálattól, beöntéstől utána szépen beindultak a fájások. 5-6 órát vajúdtam, nálam sajnos császár lett mert leesett nagyon a baba szivhangja, teljesen belegabalyodott a zsinórba. Az első 2 fiam spontán született. A második viszonylag gyorsan. Szintén megvizsgált a doki 40 hetesen, kérdezte, hogy beindítsa a szülést? (Addigra már tényleg teher volt terhesnek lenni, így örültem, hogy megkérdezte)
Ez délután 16 órakor volt. 20 órakor már babáztunk.
Nekem a második gyerekem kb fájás nélkül 35 perc alatt született, nem volt semmilyen sérülés, mert pici is volt, viszont "sokkot" kapott a szervezetem a hirtelen szüléstől, és kb egy napig egyátalán nem bírtam lábra állni. Nem fájt semmim, de olyan gyenge voltam, hogy két lépést nem bírtam megtenni- úgy pelenkázgattak a nővérkék még szülés utáni napon is. El sem akarták hinni, hogy nem bírok egy ilyen szülés után lábra állni, de többször majdnem elájultam mikor próbáltak lábra állítani- így végül hagytak pihenni és segítettek cserélni a betéteket....
Kb szülés után 24 óráig tartott ez, utána már legalább a wc-re el tudtam menni, lezuhanyoztam és utána már fokozatosan visszatért az erőm....
Másnál is volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!