Hogyhogy itt minden anya ilyen szerencsés? Csak én tágultam ki szülés után?
Én is tágabb lettem, méhsüllyedés, végbélsérv, hólyagsérv, már az első gyerek után. Két év, mire tornával, elektrostimulációs kezeléssel, hüvelysúlyokkal nagyjából hasonlít az eredeti állapotra a helyzet, de olyan sosem lesz.
Most várom a másodikat, ha megszületik, korrekciós műtétre megyek.
jaj igen itt mindig mindenki csúcsul lefogyott szülés után vékonyabb mint valaha, szoptatáskor olvadtak lefelé a kilók jobb a szex mint valaha és szűkebbek mint korábban:)))
Aztán vagy igaz vagy nem:) vagy akinek mindez nem jött össze az nem mer írni vagy nem tudom:))
Nekem 3 gyerekem van mindhármat simán szültem 4 kiló felettiek, első kettőnél még az intimtornával szorgos gyakorlással szépen visszaállt minden, a harmadik babánál már a hegesen gyógyult gátat nem tudták olyan szépen összevarrni sajnos. Én is korrekciós műtétre megyek nemsokára. A doki szerint "jobb lesz mint újkorában" :) Beletörődni nem fogok hogy nem tudok önerőből változtatni a helyzeten, lefogyni mozogni más dolgokon változtatni lehet, de ezen sajnos önerőből nem.
Kedves utolsó, én 4 óra alatt szültem meg első kisfiam. Nagyon fájt, de IGEN, amint kibújt mondtam a férjemnek, hogy lesz kistesó. Attól, hogy megy a versengés, hogy kinek volt rosszabb, fájdalmasabb, még lehetnek olyanok, akiknek szép élmény volt. Megjegyzem, hogy mivel gyorsan tágultam, vágtak is és repedtem is. (Ennyi rosszindulatú embert nehezen lehetne máshol összeszedni. Attól még, hogy veled máshogy történt valami, még igaz lehet a másik verzió is...)
És hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, én is azok közé tartozom, akik szűkebbek lettek. De hogy megnyugodjon mindenki, nálunk sem volt minden tökéletes. Veszélyeztetett terhes voltam végig, ezért nem szexelhettünk, plusz a varratok lassan szívódtak fel, így 3 hónapot kellett várnunk az első szeretkezéssel.
Én 4 hónapja szültem,varrtak is,de mégis tágabb lettem.
Pedig még olyan fiatal vagyok :(
De hát ez van.A férjem is mondta,hogy hatalmasra kitágultam.
Nem tudok mit csinálni vele.El kell fogadni.
Engem császároztak "szerencsére"?...
Nekem nincsenek ilyen bajaim de mit megadtam volna érte, ha sajnos megszenvedhetek a 4 és fél kilós gyerekemmel...
:))
Viccet félretéve... Ilyenkor valahogy örülök, ha ilyet olvasok, hogy nekem mégis a császár jutott. Viszont amikor bent voltam állítólag front volt és rengetegen szültek spontán és nem maradt hely a szülészeten így a kis műtétesekhez feküdtem miután kilakoltatták a Fiam. Ott volt egy nő aki 16 év után vette magát rá hüvelyplasztikára és megcsinálták neki reggel (csórit kicsit túlaltatták gondolom mert még este is aludt és nem értettem mit motyog), de ha nem lett volna az a malőr akkor már este haza is engedik.
Én biztos megcsináltatnám, ha ez "csak" ennyi. Főleg, hogy utána esetleg Én élvezhetem megint a szexet és a párom se azt mondaná, hogy barlang nagyságú lettem..
Gondolom itt is hasonló gondok vannak belőle, hogy a szex nem jó?
A hüvelytorna ezen nem segít? Vagy ez az aviva amit iszonyatosan nyomnak mindenhol...
4 es vagyok nálunk a férjemet nem zavarja ez (amúgy kicsi előnye is lehet mert elnyújtja a dolgokat:)))
engem zavar de nagyon!!! 1. én magam nem élvezem annyira mint korábban, 2. nagyobb tampon kell 3. futok és úszok és iszonyú kellemetlen ha elcseppen 1-1 csepp vizelet vagy ha úszás közben bizonyos lábtempónál befolyik a víz nem beszélve hogy egészségtelen is...
Mint írtam nekem első két terhesség után intimtornával helyrejött semmi gond nem volt, de a harmadik után már hiába csináltam 6-8-10 hete is, semmi változás.:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!