Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyhogy itt minden anya...

Hogyhogy itt minden anya ilyen szerencsés? Csak én tágultam ki szülés után?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon mindig olvasom, hogy az anyukák szülés után ugyanolyanok vagy szűkebbek lettek odalent. Én 2 hónapja szültem a 2. babám, és sajnos tágabb lettem, a férjem is mondta, és méhsüllyedésem is van. A babáim 3650 és 39íí grammosak voltak. A dokim azzal vígasztalt, hogy ezzel minden nő így van hiszen ott egy gyerek bújt ki, nem csoda ha tágabb lett a hüvely.
2013. máj. 10. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Adj még magadnak időt, csak 2 hónap telt el, ennyi idő után ne várd, hogy minden a régi lesz. Javulni fog a helyzet, de olyan már nem lesz, mint tinikorodban. Ez van, az enyém sem ugyanolyan már. Most nem listáznám, hogy mi miatt vagyok szerencsés, meg mi miatt nem.
2013. máj. 10. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:
A Kriston-féle intim tornát pedig ajánlanám figyelmedbe.
2013. máj. 10. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Azoknak akik még 2-4 hónapja szültek megnyugtatásul, a dokim azt mondta, hogy 6 hónap, mire a hüvely visszanyeri az eredeti méretét és rugalmasságát. De én megkockáztatnám, hogy több, mert kb 10 hónapos kellett, hogy bizonyos pozitúrák ismét élvezetesek legyenek nekem, és most már úgy is érzem, hogy helyre állt a rend....

Szóval ha valaki még csak pár hónapja van túl a dolgon, az még azért reménykedjen, hogy lesz ez még jobb műtét nélkül is...nah meg az intimtornát ajánlotta nagyon a dokim...bár én azt sem csináltam, de lehet hamarabb kialakult volna a dolog...

2013. máj. 10. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:

12 órát vajúdtam , nem volt jó az EDA , de még akkor amikor poénkodtak, azt mondtam jöhet a következő. Fájt ,sz@r volt de ez ezzel jár.Pl a gyökérkezelés nekem sokkal jobban fájt pedig 1 óra volt...

Varrtak de nem lettem tág.Azonban a szex nagyon sokáig nem volt az igazi és nem kívántam ,1.5 év volt mire vágyom is rá.

Kinek hogy .

2013. máj. 10. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Negy gyerek csak elsonel vagtak a tobbinel okos szulesznom volt nem vagott egy ket oltes kellett.

4.nel nagy verzesem volt mutet stb.

Najd ket ev mire ujra jo volt a szex igaz en napi szinten intimtornazom a huvelyem nem tagult ki

A ferjem szerint az elso utan egy kicsit tagabb lett de jobb is mert elotte sok gondunk volt fajt utana jobb lett.

2013. máj. 10. 21:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Aki korrekciós műtétre megy attól kérdezném, hogy támogatja a TB?

2013. máj. 11. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!