Hogyhogy itt minden anya ilyen szerencsés? Csak én tágultam ki szülés után?
Azoknak akik még 2-4 hónapja szültek megnyugtatásul, a dokim azt mondta, hogy 6 hónap, mire a hüvely visszanyeri az eredeti méretét és rugalmasságát. De én megkockáztatnám, hogy több, mert kb 10 hónapos kellett, hogy bizonyos pozitúrák ismét élvezetesek legyenek nekem, és most már úgy is érzem, hogy helyre állt a rend....
Szóval ha valaki még csak pár hónapja van túl a dolgon, az még azért reménykedjen, hogy lesz ez még jobb műtét nélkül is...nah meg az intimtornát ajánlotta nagyon a dokim...bár én azt sem csináltam, de lehet hamarabb kialakult volna a dolog...
12 órát vajúdtam , nem volt jó az EDA , de még akkor amikor poénkodtak, azt mondtam jöhet a következő. Fájt ,sz@r volt de ez ezzel jár.Pl a gyökérkezelés nekem sokkal jobban fájt pedig 1 óra volt...
Varrtak de nem lettem tág.Azonban a szex nagyon sokáig nem volt az igazi és nem kívántam ,1.5 év volt mire vágyom is rá.
Kinek hogy .
Negy gyerek csak elsonel vagtak a tobbinel okos szulesznom volt nem vagott egy ket oltes kellett.
4.nel nagy verzesem volt mutet stb.
Najd ket ev mire ujra jo volt a szex igaz en napi szinten intimtornazom a huvelyem nem tagult ki
A ferjem szerint az elso utan egy kicsit tagabb lett de jobb is mert elotte sok gondunk volt fajt utana jobb lett.
Köszi a válaszokat!
Aki korrekciós műtétre megy attól kérdezném, hogy támogatja a TB?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!