Milyen érzés a szülés?
tudom, hogy fájdalmas, de közben meg örömteli, mert utána kézbe lehet venni a saját vérünket, de...valaki le tudná nekem írni, hogy pontosan mit is él át?
tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de egy történetet írok (az iskolába kell) és szükségem lenne erre a válaszra, mert a nő szemszögéből szeretném megírni a szülést, nem a férfiéből
előre is nagyon szépen köszönöm!!
Szia!
Azt hiszem ezen az oldalon annyi történetet találsz, hogy ha elolvasol néhányat, biztos kialakul egy képed a dolgozathoz! [link] Jobb oldalt a tartalom menüben tudsz választani, hogy melyiket szeretnéd elolvasni.
Sok sikert a dolgozathoz! ;)
(Ha nem inged, ne vedd magadra: kérlek ne másolj le egy történetet egészben a dolgozathoz, mert az lopásnak számít!)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
És semmiképp nem akarok másolni. Író akarok lenni, így annak semmi értelme. A lényeg most az lenne, hogy egy szülő nő helyébe képzeljem magam, de ez így 20 évesen, gyerek nélkül elég nehezen megy!
még egyszer köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!