Milyen érzés szülés után a tested? Azon kívül, hogy fájnak még a sebek.
4 éve szültem az elsőt..
de még mos is emlékszem hogy hetekig nem tudtam rendesen levegőt venni, mert a tüdőm nem ment vissza azonnal a helyére.. görnyedten tudtam csak menni, ha kihíztam magam fulladtam. Ezenkívül folyamatos székrekedés volt jellemző és kb 3 hónapig fájt a húgycsövem a tolófájáskor történő erőlködéstől.....
Nekem olyan üres lett. Délután szültem, éjjel felébredtem, és meg akartam simizni a pocakom, és üres volt, nagyon megijedtem, aztán persze rájöttem, h miért. :-)
Reggel amikor felálltem, szinte éreztem, h belül minden rendeződik vissza a helyére, és majd kiesnek a szervek belőlem.
Pár nap mire minden ok volt, és pár hónap mire minden teljesen helyre billent.
Gatsebem nem volt, az nem fajt, illetve ott nem fajt semmi. Nekem pocakom nem maradt, eleve kicsi volt mindketszer, a bor volt furcsa, rancos, puha, konnyu, nah nem is nagyon tapogattam inkabb. De az visszahuzodik.
A mehem gorcsolgetett szoptataskor, huzodott vissza.
Es kenyelmetlen volt a betet.
Osszessegeben jol es konnyunek, mozgekonynak ereztem magam, elso babanal volt egy hatalmas uresseg erzesem, nehez volt tarsitani a dolgot, hogy a pici baba a hasambol nem eltunt, hanem mellettem fekszik, idegennek tunt az arca. Hulye erzes volt, de igy volt, nem tudatosult bennem egybol a kapcsolat, idobe telt, amig az erzeseim a helyukre kerultek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!