Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés szülés után a...

Milyen érzés szülés után a tested? Azon kívül, hogy fájnak még a sebek.

Figyelt kérdés
Könnyű, üres, fáj a hasad, a gyomrod/a belek?
2012. máj. 24. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Olyan "plötyi"... A hasam, mint a leeresztett lufi, vagy a rosszul sikerült puding. De nem igazán érdekelt, inkább nézegettem a babát, mint magamat. Pár hét és rendeződik.
2012. máj. 24. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

4 éve szültem az elsőt..

de még mos is emlékszem hogy hetekig nem tudtam rendesen levegőt venni, mert a tüdőm nem ment vissza azonnal a helyére.. görnyedten tudtam csak menni, ha kihíztam magam fulladtam. Ezenkívül folyamatos székrekedés volt jellemző és kb 3 hónapig fájt a húgycsövem a tolófájáskor történő erőlködéstől.....

2012. máj. 24. 22:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem olyan üres lett. Délután szültem, éjjel felébredtem, és meg akartam simizni a pocakom, és üres volt, nagyon megijedtem, aztán persze rájöttem, h miért. :-)

Reggel amikor felálltem, szinte éreztem, h belül minden rendeződik vissza a helyére, és majd kiesnek a szervek belőlem.

Pár nap mire minden ok volt, és pár hónap mire minden teljesen helyre billent.

2012. máj. 24. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is az a plötty érzés mint a kiürûlt tejeszacskó a hasamnál, tapintásra is mint a puding tényleg. Majd tejbelövellés után hetekig tartó kínlódás a tejcsöpôgéssel, mellfeszüléssel, állandóan tejszagúnak éreztem magam nekem sokáig fájt még a hátam térdeim bokám reggelente alig tudtam lábra állni és elindulni, be kellett járatni magam. Meg a gátsebet is lehet érezni egy darabig és ott van még a vérzés.
2012. máj. 24. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Olyan volt a hasam mint a kelt tészta, tesóm röhögött mikor meglátta milyen arckifejezéssel nyomogatom mintha nem is az enyém lenne. Rettenetes volt mikor a kórteremben megszólalt a telefon mert tudtuk hogy valakinek oda kell vánszorognia. Egy darabig nem futod le az olimpiát az tuti. :) Nekem a rugdosás és a csuklás hiányzott. Én üresnek éreztem magam, és mégis teljesnek mikor ránéztem a kis drágámra. 21 kg híztam tehát a régi 50 kg-hoz képest rettenetes kövérnek éreztem magam.
2012. máj. 24. 23:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát... Nekem csak a rugdosás hiányzott picit, a nagy has nem. :))) Sürgősségi császárom volt, ráadásul altatásban, így mikor felébredtem, rettentően megijedtem, hogy hol a hasam. :) Utána pár napig nagyon fájt a seb, akkor alig vánszorogtam, viszont plusz nem maradt rajtam, és a hasam is szépen visszahúzódott hamar, így picit örültem is a régi formámnak. :)
2012. máj. 25. 07:49
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem nagy megkönnyebbülés volt, hogy tudok mozogni, aludni (már ha hagy a babám). az furcsa, hogy hirtelen már nem lakik senki a hasamban.
2012. máj. 25. 09:52
 8/13 anonim ***** válasza:
A gátseb a varratszedési nagyon fájt és kicsit gyengének éreztem magam. Azután szinte olyan volt, mint terhesség előtt, mondjuk 80%-on. Pár hét kellett, hogy kicsit megerősödjek... de csak annyi, hogy a nagyobb fizikai megterheléseket kerültem. Pl. simán tudtam főzni, mosni stb., csak mondjuk félóránként pihiztem kicsit. Sokáig sétálni úgy az első 3-4 hétben nem volt kedvem.
2012. máj. 25. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
furcsa volt nagyon, olyan üres, plötyi, és mintha folyamatosan magzatmozgást éreztem volna, de csak a belek rendeződtek vissza a helyükre. Pár nap és elmúltak ezek az érzések, volt mivel foglalkozni helyettük. 14 kg-t híztam 10 kg a kórházban maradt,a többi szépen magától lement, szép lapos a hasam most is, mint előtte. :)
2012. máj. 25. 12:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Gatsebem nem volt, az nem fajt, illetve ott nem fajt semmi. Nekem pocakom nem maradt, eleve kicsi volt mindketszer, a bor volt furcsa, rancos, puha, konnyu, nah nem is nagyon tapogattam inkabb. De az visszahuzodik.

A mehem gorcsolgetett szoptataskor, huzodott vissza.

Es kenyelmetlen volt a betet.

Osszessegeben jol es konnyunek, mozgekonynak ereztem magam, elso babanal volt egy hatalmas uresseg erzesem, nehez volt tarsitani a dolgot, hogy a pici baba a hasambol nem eltunt, hanem mellettem fekszik, idegennek tunt az arca. Hulye erzes volt, de igy volt, nem tudatosult bennem egybol a kapcsolat, idobe telt, amig az erzeseim a helyukre kerultek.

2012. máj. 25. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!