Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy érezted magad a szülés...

Hogy érezted magad a szülés előtti nap, illetve aznap? Volt valami különösebb jele, hogy szülni fogsz?

Figyelt kérdés
hogy indult meg a folyamat, mik voltak az előzmények? (esetleg hányadik héten szültél?)
2012. jan. 17. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt a kiírás előtt 2 nappal. Előtte való nap semmi extrát nem éreztem, olyan volt mint mindig (persze utólag visszanézve a fényképet, iszonyat felvizesedtem, de ez akkor nem tűnt fel) Aztán este jöttek a görcsök és a hasmenés ami gyanús volt.

A 2-nál indították és előtte nap kaptam méhszájtágító zselét...ez közel sem volt olyan izgi.

Könnyű és gyors szülést kívánok neked!!!!

2012. jan. 17. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

40+3 éjjel volt pár jósló, utána semmi.

40+4-en mentünk nst-ra meg vizsgálatra, 3000-es méhszáj, a doki mondta is, hogy indítás lesz.

4-kor első fájás, de arra is úgy gondoltam, hogy jósló, 5-re erősebb lett, elmentem fürdeni- még erősebb lett:)

7-kor bementünk a kórházba, 9-re meglett a baba:)

3/10 anonim ***** válasza:
100%
39. hét 3. nap. Olyan vihar előtti csend. Nagyon nyűgös voltam, nem találtam a helyem. Mindezt este kezdtem el érezni. Akkor elmetem lefürödni, hajat mosni, mert gyanítottam, hogy valami készül. Ez olyan 6 óra körül volt. 8-kor elkezdtem vérezni. Rengeteg energiám lett, aludni sem bírtam. Hajnali kettőkor elfolyt a magzatvíz. Este 7-kor született meg:)
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Enegem beküldtek szlés indításra, de közben beindult mikor oda értünk.

Szóval én elötte nap belöttem a frizurámat, jól kialudtam magamat hogy az összes képen szép és kisimult legyek, jó frizurával, mert ugye a szülés után ezer kép készül rólad.

Aztán megszültem, habár 5 óra volt mindennel egyben, és én annyira de annyira megnyugodtam, hogy az összes képen úgy nézek ki amint aki a nyaral és épp kipihente magát. barátnömmel féjremmel ott nevedgéltünk, viccelödtünk, felhívtuk a családot, akik nem akarták elhinni hogy megszültem, mert olyan jókedvü voltam stb...

azért másnap már eléggé lestrapált voltam, de akkor már csak agyereket fényképezték.

én tök feldobott és kivirult voltam.

2012. jan. 17. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelet nem éreztem! Délbe mentem NST-re doki meg is vizsgált majd közölte a következő két NST időpontot!Hazajöttünk tévézgettünk néha éreztem szurkálódást gondoltam jóslok.Aztán kezdtek rendszereződni de nem volt olyan brutális fájdalom! Párom agódott ezért bementünk este 10-re érünk be a korházba mondtam a dokinak hogy fájdogálok de nem vészes! Éjjel 1 re megszületett a kisfiam! 40+3 napossan lett meg! Könnyü szülést kívánok! :)
2012. jan. 17. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:
kiírás előtt vagyok én is két nappal... tegnap egész este hasmenésem volt, és ez mára sem változott. méhszájamnál érzek szúrkáló érzéseket, de egyébként jól vagyok. ma egész nap takarítottam, a lakás csillog :)
2012. jan. 17. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes voltam. Pénteki nap volt és bementem nst-re a kórházba, a dokim nem vizsgált meg csak megnézte az nst-t és mondta, hogy akkor a legközelebbin megvizsgál, mert ilyenkor már nem nagyon piszkálna. Mondtam, hogy jó, úgyse érzek se fájást se semmit. Elmentem a kolléganőimet meglátogattam, hogy hogy vannak. Akkor mondtam nekik először, hogy na most már kijöhetne a babóca, mert kezdek fáradt lenni. Mondták, hogy az arcomon látszik, hogy szülni fogok hamarosan. Este évfordulónk volt a párommal, így elmentünk egy étterembe vacsorázni. Sokat tudtam enni, meglepően sokat. Aztán hazajöttünk és lefeküdtünk aludni ez kb. éjjel fél 1 körül volt, aztán fél háromkor felkeltem, hogy pisilni kell és ahogy felálltam az ágyból egy kis magzatvíz kezdett el folyni, aztán szünet. Azt hittem bepisiltem:) Hívtam anyukámat, hogy ez vajon magzatvíz lehetett vagy bepisiltem, ugyanis nem tudtam eldönteni, teljesen ugyan olyan érzés volt. Amikor beszéltünk egy perce, akkor egy újabb adag magzatvíz jött és ebből tudtam már, hogy szülni fogunk. Lezuhanyoztam, megborotválkoztam és bementünk a kórházba. Egyébként semmi jelét nem éreztem és a dokim is meglepődött, hogy találkoztunk pár órával később:)
2012. jan. 17. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
én meg voltam győződve róla, hogy júl.13-án szülök (17re voltam kiírva). 9én éppen hazaértem a rohangálásból és le akartam dőlni pihenni amikor elpukkant a burok, szivárogni kezdett a magzatvíz. eleinte el sem hittem, hogy ez már az, a szülésznőt hívtam, ő mondta, hogy menjek be. másnap születt a lányom.
2012. jan. 17. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sajnos korán jött (23 héten). A gerincem fájt és wc-hetnékem volt a szülés beindulása előtt. Nem számitottam rá :(, hiába fekődtem már 4 napja a korházban.

Remélem veletek minden rendben lesz. Jo szülést mindenkinek.

2012. jan. 18. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

most a 2. babánál (8hete)38+5hetes voltam mikor szültem.előtte 3 napig hasmenésem volt.

Este éreztem először hogy pisilés után mintha folyna valami.köv pisilésnél nem éreztem..Apát hívtam hogy hozzon lakmuszt és reggel megnézem pisi után hogy magzatvíz szivárog-e..Hát az volt.Gyors zuhany,pakolás és irány a kórház..Soha nem voltam olyan nyugodt mint a 2 szülésem napján..És éjjel is teljesen kialudtam magam..

1-t 37+5 napra szültem,nagyon már nem emlékszem,de nyákdugó elment reggel 6 kor,bementem a dokimhoz ő megvizsgált és ott folyt el a magzatvíz..Hihetetlen nyugodt,higgadt voltam mindkettőnél..

2012. jan. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!