Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ebből ma szülés?

Lehet ebből ma szülés?

Figyelt kérdés

39+4 hetes vagyok.

Délben elmentünk párommal ebédelni, kb 5percet sétáltam. Akkor nagyon elkezdett fájni a derekam, menszis görcseim voltak és olyan mintha valaki alfelen rugott volna, úgy zsibbadtam lent. A derékfájás most sem szünt meg. A hüvelyemben olyan érzésem van, mintha kést szurkálnának belém. Sajnos nem rendszeresek a fájásaim. Annyira szeretném ha ma már szülnék...

2012. jan. 15. 17:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És folyton kemény a hasam.
2012. jan. 15. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
A kést szurkálnak beléd ott lent az lehet a méhszáj nyílása... Lehet jósló is habár nem olyan nem volt így nem tudom milyen lehet. Ha erősödnek zuhany és ha nem múlik el akkor esélyes,hogy lassan ki fog jönni.
2012. jan. 15. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Simán ma vagy holnap megjöhet a kis bébi,de izgi.Lennék most a helyedben.Már van 1 másfél évesem,de újra szülni szeretnék.Sok sikert,drukkolok.
2012. jan. 15. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Így akartam írni : nekem olyan nem volt..
2012. jan. 15. 17:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. jan. 15. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet ma, az is lehet, hogy nem, de kitartás, nagyon közel vagy már! Könnyű szülést neked!
2012. jan. 15. 17:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Meleg zuhanyoztam a hasam, nem múlt el, de nem is erősödött. Ha igazi akkor nem kellett volna erősödnie? Viszont a hüvelyszurkálások többször vannak.
2012. jan. 15. 20:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Annak lehet köze a szüléshez, ha olyan érzésem van, mintha menne a hasam, de amikor a wc-hez érek megszűnik? Az este folyamán 3x volt ilyen.
2012. jan. 15. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kellene erősödni egy zuhany miatt.

Milyen időközönként érzed a fájdalmat és meddig tart?

Nekem majdnem 1 percig fájt és rendszertelen volt mert volt amikor 10 perc telt el a kettő között majd 3 perc majd 7 stb stb aztán amikor már tényleg fájt annyira,hogy két kézzel kapaszkodtam közbe (de azért vigyorogni is tudtam közbe) nah akkor bementünk a kórházba.Hát már 4 ujjnyi voltam és 1 óra se telt el és megszületett a babám :)Remélem most a tesónál is ilyen gyors lesz

2012. jan. 15. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. jan. 16. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!