Én kajánál a paradicsomlevessel, aszalt szilvával és joghurttal próbálkoztam, inni narancslét javaslok, de ha eszel narancsot, mandarin, vagy bármi lé- és rostdúsat, az sokat segít. Meg a sok ivás, lényegében víz.
2012. jan. 14. 22:04
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor beteszek egy narancslevet a csomagomba és plusz vizet.Köszi!
2012. jan. 14. 22:11
3/15 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom a paraffinolajat (reggel éhgyomorra egy kanál! Nem hashajtó, nem szívódik fel, csak síkosítja a beleket. Bármilyen hashajtót vagy hashajtó jellegű dolgot eszel-iszol, szoptatással a babád is kapja! Persze az első napokban valószínűleg nem árt neki, hiszen én is kaptam Tisasent, de nekem az pl. a világon nem jelentett semmit. Így viszont nem kellett erőlködni.
Könnyű és gyors szülést kívánok!
2012. jan. 14. 22:17
4/15 anonim válasza:
aszalt szilvát vittem és sokat ittam. hatott.
2012. jan. 14. 22:23
5/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e különbség császár és sima szülés között ebben az esetben, de én császár után kaptam valami port, amit vízben kellett feloldani és meginni, ez hashajtó volt. (ha nem tudott valaki produkálni, akkor kapott másnap is, ha attól sem, akkor kúpot kapott)
Egyébként meg igyál nagyon nagyon sokat, ez az emésztésnek is jó, és a tejtermelődésnek is.
Szilvalekvár, joghurt, ezek még segíthetnek.
2012. jan. 14. 22:42
6/15 anonim válasza:
Nálunk a kórházba adtak,nem kellett vinni semmit.
2012. jan. 14. 22:50
7/15 anonim válasza:
Nálunk is adtak.
2012. jan. 14. 23:54
8/15 anonim válasza:
Aszaltszilva-levet vagy a Laevolac szirupot javaslom. Kíméletes és hatásos mindekttől. Én vénásan kaptam vasat, végül csak a glicerines kúp segített, amit ott adtak.
2012. jan. 15. 09:31
9/15 anonim válasza:
Nem vittem semmit, ott lehetett kérni glicerines kúpot, ha tartottál a dologtól.
2012. jan. 15. 10:48
10/15 anonim válasza:
Anyukám hozott be házi karamellás tejet, az megoldotta a problémát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!