Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen természetes hashajtót...

Milyen természetes hashajtót visztek (vittetek) a kórházba ami jó szülés után?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Ahova én megyek, ott nem adnak semmit.Vettem ma aszaltszilvát, és van itthon Laevolac.Bedobom azt is az óriás szatyorba a narancslé mellé.

2012. jan. 15. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam semmit, és az az igazság, hogy nem is tudtam produkálni, elkummantottam a dolgot, de nagyon nem is ellenőrizték (SOTE I.)... Császáros voltam, diétázni kellett a műtét után, azoktól a kajáktól, amiket ott kaptam, szerintem senki nem tudott volna székletet produkálni. A kórházból való hazajövet után 1 órával megjött az inger. :)
2012. jan. 15. 23:01
 13/15 sumergo ***** válasza:
Narancsot,és egyéb citrusfélét nem innék a helyedben, már ha akarsz szoptatni,mert a baba hasának nem a legjobb. Inkább vigyél rostos őszi, vagy inkább sárgabarack levet. Ezek a tejet is szaporítják, és hashajtónak is jók. Én is ezt vittem 2 üveggel. (Cappy sárgabarackot)
2012. jan. 16. 17:21
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Én a Sote II-re megyek.

Tényleg nem jó a citrusféle?Másikra cserélem.

2012. jan. 16. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A szilva minden formában jó (lé, aszalvány, lekvár), meg a korpovit keksz, esetleg müzliszelet, a lényeg hogy rostos legyen. A rengeteg ivás úgyis meglesz, olyan szomjas leszel mint a dög. :) Én is hazudtam a produkálással kapcsolatban: ugyan ki az, aki a szülés előtti spontán hasmenés+beöntés után 1-2 nappal már kakilni tud? Hiszen tök üres az egész rendszer...

Egy jótanács: friss narancsot ne egyél, mert képtelenség lemosni a pucolás közben a héjából kifröccsenő illóolajat a kezedről. Nekem volt szerencsétlenségem ilyen narancsolaj-illatú kézzel megfogni a cicimet (hiába mostam kezet szappannal előtte) szoptatás előtt, hát mondanom sem kell, a gyerek órákig nem volt hajlandó bekapni a cicit, csak sírt szegény... :(

A kórházi hashajtótól nálunk sok kisbabának fájt a hasa, az éjszaka óbégató babák anyukához az volt az első kérdésük a csecsemősöknek, hogy kaptak-e hashajtót.

2012. jan. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!