Ilyen elképzelésekkel/feltételekkel melik kórházat ajánlod?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy melyik kórházban van arra lehetőség,hogy egy plussz személy beköltözzön veled?
Kútvölgyiről,Dr Rose-ról olvastam?telki/Róbert is érdekelne illetve állami klinikák is,ha van erre lehetőség.
Bocsi a kérdésér, de miért kellene veled beköltözni arra a pár napra másnak is?
Amúgy szerintem minden kórházban van egy-egy ágyas szoba, de azért külön fizetni kell, ha más is ott alszik.
Szia,
Természetesen,ha éjszaka nincs ott az nem gond,de napközben (8-20 között) munka miatt muszáj,hogy bent legyen egy ember,de inkább kettő.Ezért keresek elsősorban ilyen helyet,mert ott tuti biztosan a nappali folyamatos ottlétből sincs gond.
Természetesen felhívom majd a klinikákat,de érdekelnének a tapasztalatok.
3 hónapos terhes vagyok,egyenlőre még nem választottam orvost sem.
Telkiben Bábinszki/Varsány dr.nő nagyon szimpatikus,ismeri őket vki?
Köszönöm a válaszokat!
Munka miatt?
Nem tartom valószínűnek, hogy a szülés után fél nappal dolgozni akarnál majd... Kb örülsz, hogy élsz.
Ha alszik a babád, te is próbálsz. Ha ébren van, akkor meg szoptatsz és pelenkázni tanulsz...
Tudok már pelenkázni,van két csodaszép keresztfiam:)
Nem "szeretnék vagy nem szeretnék" kérdése,természetesen 1 nap pihenés lesz,de több sajnos nem lehetséges,és a legtöbb klinikán 3-4-5 napot kell bent lenni
A keresztgyerek nem ugyanaz, mint a saját.
OK, pelenkázni tudsz. ...
Azért készülj fel arra a verzióra is, hogy a szülés után nem biztos, hogy fogsz tudni dolgozni. Nem csak a kórházban. Otthon sem. Ha meg tudod úgy csinálni, hogy közben a gyereket sem hanyagolod el, akkor oszd majd meg a titkot........
Lesz veled egy ici-pici emberke, aki ha nincs szerencséje pukizni sem fog tudni egyedül eleinte. Az első pár hét nagyjából arról szól, hogy túléled a változásokat, és azt, hogy nincs olyan, hogy nappal meg éjszaka. A nap 2-3 órás ciklusokból áll, amikor etetsz, büfiztetsz, pelenkát cserélsz, eszel, esetleg pihensz egy kicsit és kezded elölről. Persze idővel javul a helyzet, de az első hetek a babák 98%ánál ilyenek.
Mivel foglalkozol, hogy nincs lehetőséged szülési szabadságot kivenni?
Szia!
Sajnos az nem igaz, hogy minden kórházban van egyágyas szoba. Van ahol van ilyen, de egyelőre csak néhány kórházban gondoltak erre.
Nekem is nagyon fontos, hogy bent legyen velem valaki (megvan rá az okom) és annak ellenére, hogy a kórházban ahol szülni fogok hivatalosan nincs erre lehetőség, nagyon rugalmasak, és megengedték, hogy a férjem napközben velem legyen.
Szerintem érdeklődj a kórházban, ahová leginkább menni szeretnél, hogy van-e erre lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!