Milyen feltételekkel jelentkezhetsz meddőségi központba?
Figyelt kérdés
Mennyi idő,milyen vizsgálatok,eredmények után?2012. jan. 4. 08:48
1/3 sumergo válasza:
Nincsenek feltételek. Én pl neten kerestem jó orvost, aki véletlenül pont egy meddőségi központban dolgozik, felhívtam, kaptam időpontot, és mentünk hozzá. Vizsgálatokat pedig majd ott elvégzik, vagy amit ott nem tudnak, arra adnak beutalót, ha szükséges. Azt szokták mondani, hogy egy év sikertelenség után már foglalkoznak veled, de vizsgálat vagy egyéb feltétel nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi.Nekem áprilisban lesz 1éve.Voltam már vérvételen,átjárhatósági vizsgálaton és a férjem is egészséges.
Sumergo,hogy van a kisbabád? sokat olvastam a hozzászólásaidat így tudom mennyit vártál rá.
2012. jan. 4. 16:41
3/3 sumergo válasza:
Ó, köszönöm, nagyon jól vagyunk, igazi kis tündérke. Nagyon jó baba, persze néha sír ő is, de a hisztiket is nappalra tartogatja, az éjszakákat már majdnem átalussza! A több mint 2 hónap alatt 2 este volt, ami gázosabbra sikerült, de éjfélkor már akkor is elaludt, úgyhogy átvirrasztott éjszakám még nem volt. Kopp, kopp ....
Kívánok neked is mielőbb ilyen édes kisbabát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!